Galéria

6 menő és divatos tankini, amit imádni fogsz

Forrás:

Ez a gyönyörű, tenger inspirálta darab ápol és eltakar, miközben te szabadon élvezheted a strandolást. Egyenes szabásvonalú bélelt a mellénél, ráadásul nyakban megköthető, így a nagyobb melleket is jól tartja.

Nemeskő kék tankini, Bonprix, 7990 Ft


Forrás:

A fekete szín sosem megy ki a divatból, nemcsak a különböző ruhadarabokra és kiegészítőkre, de a fürdőruhákra is igaz mindez. Ha megunnád a hosszú tankini felsőt, az alsót még mindig kombinálhatod más darabokkal. A különböző mintájú és színű bikinialsók- és felsők kombinálása amúgy is nagyon divatosnak számít idén.

Lascana, Aboutyou.hu, 21490 Ft


Forrás:

Ez az egyik abszolút kedvencünk! Feltűnő mintával díszített elegáns darab, amit szögletes nyakrésszel és praktikusan állítható pántokkal láttak el. Plusz pont, hogy klórálló anyagból készült.

Marks&Spencer, top: 16000 Ft


Forrás:

Ez a tankinifelső tipikusan olyan darab, amit egy tengerparti nyaraláson is el tudunk képzelni, ahol a helyet spórolsz a bőröndben, ha magaddal viszed, ugyanis nemcsak úszni, de akár vacsorázni is felveheted.

Michael Kors, zalando.hu, 32590 Ft


Forrás:

A kendők megint nagyon trendinek számítanak idén, olyannyira, hogy a fejtetőn megkötve, felsőként, sőt még övként is funkcionálnak. Ez a kék tankini nagyon hozza ezt a vibe-ot.

2 részes szett, Bonprix, 9999 Ft


Forrás:

Ha a fekete és kék darabok helyett valami színesre vágysz, ez a trópusokat idéző darab lehet a kedvenced. Színes, vidám és instant jó kedvre derít, akárcsak a közelgő nyaralásod gondolata.

Astratex, Tankini alsó: 9790 Ft, felső: 23590 Ft