Galéria

Apró dolgok, amik fel sem tűnnének: Jelek, hogy okosabb vagy másoknál

Forrás: Ellentétben a hiedelemmel. hogy a buták kiváltsága az unalom, az intelligensebb emberek sokkal gyakrabban unatkoznak, mivel folyamatos igényük van arra, hogy lekössék az agyukat. Ha gyakran azon kapod magad, hogy nem elég az inger körülötted, valószínű, hogy a magas IQ-júak közé tartozol.
Forrás: Egy kutatásban kiderítették, hogy a nagyon magas intelligenciával rendelkező emberek tovább érzik magukat fiatalosnak, ezért szeretik magukat fiatalosnak is mutatni. Jó példa erre Sharon Stone, aki mindig letagadhatna a korából, és 154-es IQ-ja van.
Forrás: A 120 feletti IQ-val rendelkező emberek gyakran küzdenek azzal, hogy elköteleződési problémáik vannak. Gyakori, hogy magányosnak érzik magukat, és nehéz nekik megfelelni.
Forrás:

A szuperokosak gyakran rágják a körmeiket. Ha azon kapod magad, hogy stresszhelyzetben a körmeidet rágcsálod, gyanús, hogy perfekcionista vagy, és szeretnél mindent hiba nélkül megoldani. Ez pedig tudod, kikre jellemző? Naná, hogy az okosakra.


Forrás:

Azt hinnéd, a géniuszok mindenre emlékeznek? Hát, nem. Az igazán perfekcionistáknak, akik szuperintellgensek, van egy nagy hibájuk: gyakran elfelejtenek olyan alap dolgokat, amik a hétköznapi életük részei, például ebédelni.

 


Forrás: Azok, akik magasabb IQ-val rendelkeznek, sokkal könnyebben tudnak nemet mondani, pláne olyan dolgokra, amikben nem 100 százalékosan érdekeltek.