Galéria

4 mítosz a szexről, amiről már kiderült, hogy óriási hazugság

Forrás:

Ez egy nagyon általános tévhit, de nincsen semmi alapja. A férfiak sincsenek mindig olyan hangulatban, ebben nem különböznek a nőktől. Ráadásul egy pasi nagyon komoly szorongást él át, amikor azt éreztetik vele, neki mindig „harca késznek” kell lennie. Olykor a férfiak is szeretnének csak pihenni, összebújva filmezni.


Forrás:

Amikor egy nő izgalmi állapotba kerül, a hüvely nedves lesz és egy kissé kitágul, hogy könnyedén befogadhassa a péniszt. A szexuális együttlét után pedig minden visszaáll az eredeti állapotába. Vagyis az, hogy a vagina tartósan kitágulhat a szextől, badarság.


Forrás:

Elterjedt nézet, hogy a szex ront a sportolói teljesítményen, ezt azzal magyarázzák, hogy csökken miatta a szervezet tesztoszteronszintje. Egy 2003-as kutatás szerint ugyanakkor ez a csökkenés minimális és nagyon hamar helyreáll. A szex ráadásul alapvetően nagyon jótékony hatással van az egészségre, jobb hangulatot, több energiát eredményez.


Forrás:

Sokan tényként kezelik, hogy a nők az első szex alkalmával fájdalmat éreznek és véreznek. Azonban egyik sem olyan, ami mindenkire érvényes. Vannak olyanok, akik nem éreznek semmi fájdalmat, sokan pedig egy kicsit sem véreznek. És ez teljesen természetes.