Galéria

3 csillagjegy, akinek augusztus első hete lesz a legszerencsésebb

Forrás:

Mostanában úgy érezted, semmi sem sikerül, amit kitűztél magad elé, a héten viszont minden megváltozik. Végre olyan izgalmas időszak következik be az életedben, amire már régóta vártál. A jövőkép, amit már egy ideje dédelgetsz, most valósággá válik. Bármi is álljon most előtted – legyen ez egy nehéz vizsga, egy régóta vágyott állapot, egy beteljesületlen álom – most könnyen győzöl le minden akadályt és valósítasz meg célokat. Végre ki tudod adni magadból a felgyülemlett energiákat, amiket tudat alatt erre az időszakra gyűjtögettél.


Forrás:

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nem szeretik a hirtelen történő túl nagy változásokat, de ennek az időszaknak most örülni fogsz. Az elején lehet, hogy kicsit megijedsz a kapott lehetőségtől, de nincs más dolgod, mint fejest ugrani bele, utólag ugyanis kristálytisztán látod majd, pontosan ez kellett ahhoz, hogy teljesüljön a legnagyobb álmod. A csillagok életre szóló barátság vagy szerelem eljövetelét is hirdetik számodra, és ezúttal érezni fogod, nincs szükség túlagyalásra, csak élvezned kell a pillanatot.


Forrás:

Járj nyitott szemmel a héten, ugyanis rengeteg meglepetésben lesz részed. Ehhez nem kell mást tenned, minthogy elengeded a múlthoz való görcsös ragaszkodást és átadod magad a jelen pillanatnak. Ideje elfogadnod, hogy meg kell békélned a változásokkal, amik a karrieredre és a magánéletedre is kihatnak majd. Ezek egytől egyik pozitív változások, így nincs mitől tartani: egy izgalmas személy bukkan fel az életedben, és új együttműködésekre is számíthatsz. Utóbbi miatt egy gyümölcsöző időszak következik majd számodra, ami nagyobb pénzösszeget jelent.