Galéria

Nők hihetetlen történetei: ezért mondtak nemet a lánykérésre

Forrás: "A barátom elutazott Kínába, és pár hónapig kipróbáltuk a távkapcsolatot. Skype-on keresztül kérte meg a kezem, de én nemet mondtam, mert az a két hónap, amit távol töltött tőlem, évek óta a két legjobb hónap volt az életemben."
Forrás: "Csak pár hónapja randizgattunk. A szülinapom volt, és vett nekem egy Tini Nindzsa Teknőcös pólót (sosem mondtam, hogy szeretném őket). Majd elővett egy HANGULAT GYŰRŰT, amin delfinek voltak. Szerencsére nem térdelt le az étterem közepén. De nemet mondtam. Azt mondta, majd decemberben újra megkér (a szülinapom júliusban volt). De ő viselni fogja a gyűrűt a bal kezén, hogy, idézem, 'más csajok tudják, hogy már foglalt.' Még két hétig bírtam, aztán szakítottam vele."
Forrás: "A srác, akivel randiztam, a semmiből kérte meg a kezem. Fogalmam sem volt arról, hogy erre tart a kapcsolatunk. Egyértelműen nem tartottunk még itt. Épphogy csak ismerkedni kezdtünk. Szóval nemet mondtam. Később kiderült róla, hogy kész katasztrófa. Rengeteget ivott, cigizett, dühkitörései voltak, és semmiféle önuralom vagy akaraterő nem volt benne. Hálisten, szakított velem az elutasított eljegyzés után nem sokkal."
Forrás: "Vegasban töltöttünk egy hosszú hétvégét. Elég furán viselkedett, folyton lelépett egy-egy órára. Sejthettem volna. Elmentünk kajálni, és egyszer csak megállt a The Bellagio előtti szökőkútnál. Letérdelt, majd kinyitott egy ÜRES gyűrűsdobozt. Mindig nagyon fukar volt, de basszus... Borzasztóan kínos volt, és az összes minket néző turista is ledöbbent."
Forrás: "Egy barátnőm elutasította a pasija lánykérését, mert a srác először az édesapjától kért engedélyt, és ő feministaként ezt egyáltalán nem tartotta kedves gesztusnak. Az apja egyébként nemet mondott neki, és a lány amúgy is szakítani akart már, szóval ez megadta a löketet. Ő amúgy úgy gondolja, hogy a pasi csak azért kérte meg a kezét, mert tudta, hogy mire készül, és így akarta rábírni, hogy maradjon vele, ami valószínűleg igaz, mert nagyon manipulatív személyiség volt."
Forrás:

"Az exem, akivel hat évet voltunk együtt, azután kérte meg a kezem, hogy szakítottam vele (én házasságra vágytam és gyerekekre, ő pedig nem állt készen). Nemet mondtam, mert nem akartam, hogy olyan élete legyen, amiben nem boldog. Azóta majdnem hét év telt el, és minden egyes nap hiányzik. Ő volt életem szerelme, és mai napig bánom, hogy nemet mondtam."


Forrás:

"Túl sok volt a piros jelzés. Szerintem csak azért kérte meg a kezem, hogy magához láncoljon. Később tudtam meg, hogy lefeküdt (vagy le akart feküdni) egy kolléganőnkkel, és nem értette, miért mondtam nemet a lánykérésre. Többször is próbálkozott ezzel, de nem vett rá. Volt, hogy az unokatesója esküvőjén kérte meg a kezem, és számomra ez egyértelmű jele volt annak, mi mindenre képes, hogy manipulálhasson engem. Azóta már jegyben jár, három éve, ugyanazzal a lánnyal, akitől már három gyereke született, és még mindig félrekacsingat."


Forrás:

"Akkor már egy éve nem láttam, mert szakítottunk, amikor elköltözött egy másik országba. Aztán egyik nap felbukkant a semmiből az ajtóm előtt, letérdelt, és megkérte a kezem. Mondanom sem kell, az akkori barátom kicsit sem volt boldog."


Forrás:

"Nemet mondtam az édesanyja miatt. Egyszerűen túl féltékeny volt! A srác 26 múlt, de az anyja még mindig féltékeny lett, ha velem töltött időt. Akármikor nálam aludt, fel kellett őt hívnia reggel, rögtön ébredés után, és este lefekvés előtt is. Egyszerűen nem bírtam már."


Forrás:

"A majdnem vőlegényem volt egyben a főnököm is. Megkérte a kezem, miután rákérdeztem, miért nem mutat be a családjának, de csak kifogásokat tudott mondani. Miután közöltem vele, hogy vége, térdre ereszkedett... a munkahelyünkön... a raktárban. Nemet mondtam. Miután elmondtam a 'munkahelyi legjobb barátnőmnek', később közölte, hogy 'helyes. Végre észhez tértél, a pasi házas!' Szóval így tudtam meg, hogy egy nős férfivel randiztam, és hogy a 'munkahelyi barátnőm' titkolózott előttem."