Galéria

Sztárok, akik szeretteik tiszteletére tetováltattak magukra

Forrás: A színészről - aki olyan emlékezetes karaktereket játszott el, mint Aquaman és Khal Drogo - nehéz elhinni, hogy tud szelíd és finom lenni. Főleg, ha két gyerkőcéről van szó. A mellkasán látható vörös színű tetoválás a gyermekei tiszteletére készült. Konkrétan az aláírásukat láthatjuk, amelyeket még kiskorukban firkantottak le híres apukájuknak egy papírra. Ez pedig megihlette Jasont és magára tetováltatta a másolatukat.
Forrás: A gyerekeknek állandó helyük van szüleik szívében, a celebpár, John Legend és Chrissy Teigen esetében pedig a bőrükön is. John Legenden a „Chrissy Luna Miles” nevek olvashatóak, felesége pedig ugyanezt viseli, csak John nevével. Sajnos a pár elvesztette harmadik gyermekét, Jacket, így az emlékére Chrissy a csuklójára tetováltatta az ő nevét is.
Forrás: A Honey színésznője imádja az asztrológiát és nagyon is hisz a horoszkópban. Ezért sem volt kérdéses, hogy gyermekei csillagjegyeinek csillagkép-mintájával szeretett volna előttük tisztelegni. Egy Instagram-bejegyzésben megosztotta, mit jelentenek az egyes szimbólumok – az Ikrek Honort, az Oroszlán Havent, a Bak pedig Hayest jelképezik.
Forrás: A színész büszke kétgyermekes apa, aki elhatározta, hogy nemcsak a szívében, hanem a testén is szeretne óriási helyet adni két gyerkőcének. Ő azonban a sima nevek helyett morze-kódokkal varratta őket magára. Érdekesség, hogy a tetoválásról készült képet látva a szemfüles rajongók gyorsan kiszúrták, hogy hibásan van elkészítve, ugyanis fordítva nem Flynn, hanem Frynn volt látható, amit persze gyorsan ki is javíttatott tetováló művészével, aki egyébként a neves Bercsényi Balázs volt.
Forrás: Az egyik legkedveltebb NBA-pár – Stephen és Ayesha Curry – a „matchy-matchy”-t igen magas szintre emelte, amikor egyforma rajzokat varrattak a testükre gyermekeik tiszteletére. Ez a három geometrikus állatszimbólum minden gyermekük számára különleges jelentéssel bírt. Ayesha megosztotta, hogy a legkisebb, Canon mindig is a fiatal farkasuk marad. Ami a két idősebb lányukat illeti, pillangót választottak Ryannek, és egy unikornist a szabadszellemű és varázslatos elsőszülöttjüknek, Riley-nak.
Forrás: A híres pár, Joe Jonas és Sophie Turner tetoválást készített nagyszüleik tiszteletére, mielőtt összeházasodtak volna. Míg Turner egy minimalista tetkóval lett gazdagabb, méghozzá az ujján, addig Joe egy kidolgozottabbat választott – „PaPa Miller” vintage fotóját reprodukálva.
Forrás: A testvéri kötelék valószínűleg az egyik legkülönlegesebb kapcsolat, ami megadathat valakinek élete során. Az Oscar-díjra jelölt színész nem fogta vissza magát, hogy kifejezze szeretetét húga, Beanie Feldstein felé. Hill karján a „Hello, Beanie!” mondat olvasható. Ezt egyébként a hugica első Broadway-szerepe inspirálta.