Galéria

Gondoltad volna? Így élnek most a Harry Potter mellékszereplői

Forrás:

A pufók fiút, Neville Longbottomot Matthew Lewis alakította, aki elképesztően sármos férfivá érett. Matthew felnőtt színészként is befutott, ráadásul kifejezetten bevállalós is, hiszen 2015-ben levetkőzött az Attitude magazinnak.


Forrás: Az egykori mardekáros fiúról senki sem gondolta, hogy egyszer harcművész lesz. Méghozzá nem is akármilyen. Josh munkája egyik legjobbikának számít. Bár feltűnt néhány szerepben a Harry Potter-filmek után, inkább a sportban éli ki magát. Plusz érdekesség, hogy már apuka is.
Forrás:

Evanna Lynch alakította a különc Luna Lovegoodot. Evanna szőke bombázóvá lett, és szekere tovább futott. Szerepelt a HP musicalben, táncolt a Dancing with the Starsban, és számos szerep mellett még saját podcastja is van. Ezek mellett állatvédelmi aktivista, a PETA tagja.


Forrás:

Fredet és George Weasleyt a valóságban is ikerpár, James és Oliver Phelps alakították. Az ikrek rengeteget változtak, már egymásra sem hasonlítanak annyira. Szerepeltek még néhány filmben, illetve van saját podcastjuk, amibe a többi HP szereplőt is rendszeresen elhívják beszélgetni.


Forrás:

Bonnie Wright játszotta Ginny Weasleyt, aki a Harry Potter után csak néhány filmben szerepelt, de kipróbálta magát rendezőként is. A vörös szépség természetesen ott volt a reunionon is.


Forrás:

Maggie Smith, azaz McGalagony professzor már a széria előtt is sikeres és ismert volt, de a Harry Potter filmek sem jelentettek skatulyát számára. Az idős színésznő ma is csodálatos formában van és folyamatosan játszik színpadon és filmekben egyaránt. Például a Downton Abbeyben, vagy legutóbb a Netflix karácsonyi filmjében, A fiú, akit Karácsonynak hívnak-ban is szerepelt


Forrás:

Warwick Davis játszotta Filius Flitwick professzort, és Griphook hangját adta az egész sorozatban. A színész karrierje nem ért véget, a Harry Potter filmek után a Star Wars franchise-hoz csatlakozott.


Forrás:

Geraldine Somerville színésznő Lily Evans Pottert, Harry anyját alakította. A sztár azóta is számos filmben szerepelt, és ma is nagyon bájos. De tény, hogy a HP volt számára a legnagyobb siker.