Galéria

Ők a Stranger Things sztárjainak való életbeli párjai

Forrás: A színésznő a 90-es évek óta jó néhány hírességgel randizott, leghíresebb partnere talán Johnny Depp volt. Bár kapcsolatuk úgy ért véget, hogy az mindkettőjükben mély nyomot hagyott, a színésznő végül megtalálta az igaz szerelmet. 2011-ben látták először Scott Mackinlayjel, és bár nem beszélnek kapcsolatukról, időnként elkísérik egymást a vörös szőnyegre.
Forrás:

A két híresség néhány éve talált egymásra, 2019-ben pedig elég gyorsan össze is házasodtak. Ráadásul Las Vegasban, ahol egy Elvis Presley-imitátor adta össze őket, és azóta is nagyon boldogok együtt.

Egyébként David Harbour leginkább a Stranger Things kapcsán lett híres, de tudtad, hogy egykor Julia Stilesszal is randizgatott?


Forrás: A két színész a Stranger Things alatt talált egymásra, és kiderült, hogy nemcsak a képernyőn, hanem a valóságban is megvan közöttük a kémia. Évek óta együtt vannak, a színésznő pedig elmondta, hogy csodás dolog együtt dolgozni a szerelmével.
Forrás: Hiába nagyon fiatal még (Millie csak idén lett 18), valójában már 2021 óta együtt van Jon Bon Jovi fiával, Jake-kel. A fiatal szerelmesek idén léptek aztán először a vörös szőnyegre együtt, de most is épp nyaralnak, és Instán erről is mutattak pár közös fotót.
Forrás: A Dustint alakító színész még csak 19 éves, de egyértelműen a hosszú távú kapcsolatok híve. Már több, mint négy éve alkotnak egy párt Lizzyvel, akit nemcsak a szerelmének, de a legjobb barátjának is tart. Nagyon cukik együtt!
Forrás: A sorozat egyik kedvence, a Steve-et alakító Joe is hosszú évek óta van együtt szerelmével. Maikát az After Everything című film forgatásán ismerte meg, aminek mindketten főszereplői voltak, és a közös munka alatt egymásba is szerettek.
Forrás: Ethan Hawke és Uma Thurman lánya, Maya már a Stranger Things-csapat népszerű tagja. A színésznő pedig nemrég rátalált a szerelemre is, méghozzá Spencer Barnett személyében, akivel nemrég vállalták fel kapcsolatukat is.
Forrás: A színész a Stranger Things egyik kiemelt karakterét játssza, de a rajongók tudják, hogy már régóta hollywoodi berkekben mozog. Másfél éve pedig nagyon szerelmes, méghozzá Jess Moloneyba, akivel épp pár hónapja léptek először együtt a nyilvánosság elé.

Jamie egyébként korábban olyan sztárokkal randizgatott, mint Lily Collins és Bonnie Wright (azaz a Harry Potter Ginny Weasleyje).
Forrás: Bár Dacre, azaz Billy a 4. évadban nem szerepelt, mégis maradandó alakítást nyújtott a korábbi részekben. A színész pedig 2017 óta foglalt, és amikor szerepet kapott a Stranger Thingsben, szerelme a kedvéért másik városba költözött vele, hogy együtt lehessenek munka közben is.