Galéria

4 őszinte sztori egykori koszorúslányoktól, ami annyira meghökkentő, hogy el sem akarjuk hinni

Forrás:

„Néhány évvel ezelőtt az egyik legjobb barátnőm megkért rá, hogy legyek a koszorúslánya, én pedig örömmel mondtam igent neki. Ezután minden egyes nap beszéltünk, folyamatosan együtt terveztük az esküvőt, rengeteget segítettem neki addig, amíg meg nem tudtam, hogy elmentek nélkülem ruhát választani a koszorúslányoknak. A lány, akitől megtudtam, azt mondta, hogy a menyasszony már egy ideje el akarta mondani nekem, hogy mégsem szeretné, hogy koszorúslány legyek, mert nem vagyok szép, és ő tökéletes képeket akar az esküvőjén. De az esküvőre azért elmehetek. Nem fogok meglepni senki, ha azt mondom, hogy nem mentem el az esküvőre, és megszakítottam a menyasszonnyal minden kapcsolatot.”


Forrás:

„Az exem testvére megkért, hogy legyek a koszorúslánya, én pedig igent mondtam, mert nagyon közel álltunk egymáshoz. A menyasszony egyébként egy másik városban járt egyetemre, így a szervezés nagy része rám hárult, engem bízott meg azzal, hogy minden elintézzünk. Hónapokat szenteltem arra, hogy minden tökéletes legyen az exem húgának esküvőjén, majd jött a lánybúcsú, amire meghívta az exem új barátnőjét (vele csalt meg egyébként), és ez már furcsa volt velem szemben, de azt mondtam, hogy nem probléma. A lánybúcsú után pedig közölte velem a menyasszony, hogy senki nem akarja, hogy ott legyek az esküvőn, szóval nem kell mennem. Mégcsak meg sem köszönte, hogy mennyi mindent tettem érte az előtte lévő hosszú hónapokban. Fun fact, hogy azóta elvált és nem maradt egy barátja sem...”


Forrás:

„Biztos vagyok benne, hogy igazi próbatétel minden barátságban, ha esküvőd lesz, és megkéred a barátnődet, hogy legyen a koszorúslányod... Ez velem is így történt néhány évvel ezelőtt. A legjobb barátnőm szerette volna, ha szó szerint MINDIG a rendelkezésére állok, amikor az esküvő szervezéséről van szó, mindezt úgy, hogy volt egy egyéves és egy négyéves kisgyermekem, emellett pedig teljes munkaidőben dolgoztam. Aztán elkezdődött bolondok háza... A menyasszony rendszeresen hívott fel hajnali 2-3-kor, mert például nem tudta eldönteni, milyen legyen az asztalterítő az esküvőn. Hozzáteszem, hogy tudta, hogy reggel 6-ra járok dolgozni. Az esküvőjével kapcsolatos megbeszélések, szervezések pedig mindig hétköznapokra estek, ő pedig elvárta, hogy szabadnapokat vegyek ki rendszeresen emiatt. A legjobbat pedig a végére hagytam; a férjem nem jöhetett el az esküvőre, mert nem találta őt elég jónak az eseményhez. Mondanom sem kell, hogy azóta nem beszélek vele.”


Forrás:

„A sógornőm 2 évvel ezelőtt megkért, hogy legyek a koszorúslánya, amit természetesen elfogadtam. Persze nem sokkal később megtudtam, hogy én csak tartalék voltam, mert valaki nem vállalta, szóval hónapokkal azután kért meg engem, miután mindenki mást, és így már nem volt annyira hízelgő a sztori, ami viszont ezután jött, az mindent vitt! Egy héttel az esküvő előtt a menyasszony, vagyis a sógornőm írt egy üzenetet a férjemnek, hogy nálam sokkal jobbat is szerezhet, és a férjem túl jó hozzám képest. A sztorihoz hozzátenném, hogy 7 hónapos terhes voltam abban az időben... Miután megmondtam neki, hogy mégsem leszek a koszorúslánya, még ő volt rám mérges. Ne keresd a logikát...”