Galéria

Beléptünk az Oroszlán jegyébe: így hat ez az egyes csillagjegyekre

Forrás: Kos

Szenvedély és új célok; ez a két szó jellemzi majd a soron következő négy hetet. Azt fogod érezni, hogy tele vagy lelkesedéssel, és végre elég bátor vagy ahhoz, hogy tényleg kövesd a szenvedélyedet és azt, amit csinálni szeretnél. Talán épp ez a lökés kell neked, hogy válts végre munkát? Járj nyitott szemmel, és hagyd, hogy a képzelőerőd kibontakozzon!
Forrás: Bika

Valljuk be, a szociális akkumulátorodnak feltöltésre van szüksége. Az utóbbi időben folyton úton voltál, jöttél-mentél, nem mondtál nemet semmire, de ez teljesen kimerítette az elemeidet. Ez a hónap arra fog motiválni, hogy a nyár utolsó felében azt csináld, amit tényleg akarsz: otthon, a kanapén, a szeretteiddel pihenj. Figyelj a mentális egészségedre, mert ez most kiemelten fontos, ha jól akarod érezni magad a bőrödben az elkövetkező hónapokban is.
Forrás: Ikrek

Új, mások szemében talán őrült ötleteid támadnak az Oroszlán jegyébe lépve. Több dolog is eszedbe jut, amibe szívesen belekezdenél, és van is bennük lehetőség, de figyelj, hogy ne mondj olyat másoknak makacsságod miatt, amit később megbánnál! Augusztus 4-én a Merkúr a te negyedik házadba lép át, ekkor érdemes lesz a szeretteidre és barátaidra több időt tölteni, mert ők fognak ráébreszteni arra, hogy merre kéne tovább haladnod.
Forrás: Rák

Míg más jegyek felpörögnek, addig te lelassulsz az elkövetkező hetekben. Elkezded újraépíteni magad, úgy érzed, valamin változtatnod kell, mert nehezen találod önmagad mostanában. Ráadásul az anyagi helyzeted is új megvilágítást igényel, muszáj leülnöd és átgondolni, ezen a téren milyen változásra van szükség, mert túl hamar feléled a megtakarításaidat. Fontos tapasztalatokkal gazdagodva lépsz majd ki ebből a pár hétből!
Forrás: Oroszlán

Pörgés, pörgés, pörgés! Így jellemezhetnénk azt a négy hetet, ami rád vár. Már csak azért is, mert jön a születésnapod, ami hatalmas ünneplést hoz magával, és számodra egy új kezdetet is. Ilyenkor érzed azt, hogy lezártál egy fejezetet, és megnyithatsz egy újat, amiben új célokra és új tervekre fókuszálhatsz. Márpedig vannak is terveid, csak eddig nem igazán foglalkoztál velük, igaz? Épp itt az ideje!
Forrás: Szűz

Kezdesz kimerülni, a nyári állandó jövés-menésben elfáradtál, és eleged van már a szociális eseményekből. Az Oroszlán jegye tökéletes időszak lesz arra, hogy feltöltődj, hiszen tele vagy inspirációkkal. Keresd meg újra a stabilitás és rutint az életedben, ami egy ideje felborult, és fogadd meg, hogy délután 5-től már nem foglalkozol a melóval. A lelked is igényli!
Forrás: Mérleg

Sokat dolgoztál az elmúlt hetekben, úgyhogy eljött a kikapcsolódás ideje. Már amúgy is nagyon hiányoztak a baráti találkozók, most pedig végre lehetőséged is lesz sort keríteni ezekre. Szervezz pár közös kirándulást, járj be új helyeket, és pakold tele a naptáradat programokkal, mert ez az időszak az, amikor életre szóló élményekkel gazdagodhatsz.
Forrás: Skorpió

Mindig fontosnak tartottad, hogy ha valamibe belekezdtél, be is fejezd, az Oroszlánba lépve pedig még határozottabb és bátrabb leszel. A karriered terén olyan rizikós lépésekre is hajlandó leszel, amelyekre sokan nem lennének képesek, de meglesz az eredménye! Úgy érzed majd, hogy az akadályok eltűnnek előled, és minden sikerülni fog, úgyhogy ne hagyd, hogy eltérítsenek ez elől.
Forrás: Nyilas

Amúgy sem vagy az az otthonülős típus, de most érzed igazán, hogy menned kell. Mindegy, hogy merre! Vágysz az újdonságokra, kalandokra, kíváncsi vagy, és meg akarsz ismerni új élethelyzeteket, amelyekre most bőven lesz lehetőséged. Mondj igent arra is, amihez először nincs igazán kedved, mert különleges lehetőségek fognak így rád találni.
Forrás: Bak

Mindig nagyon független típus voltál, az, hogy te valakitől segítséget kérj, elképzelhetetlen számodra. Csakhogy az Oroszlán jegyébe lépve változni fognak a nézeteid, és rá kell jönnöd, hogy van, amikor másokra kell támaszkodnod. Nem tudsz mindent megoldani egyedül - és nem is kell! Ideje közelebbről megnézni a kapcsolataidat, barátokat, és felmérni, ki az, aki tényleg melletted áll. Mert az egy dolog, hogy rád bárki számíthat, csakhogy ennek oda-vissza működnie kellene...
Forrás: Vízöntő

Készen állsz egy nyári flörtre? Ebből most nem lesz hiány! Az Oroszlánba lépve ugyanis egy érzelmi hullámvasúton találod magad, teljesen mindegy, hogy szingli vagy, vagy kapcsolatban élsz. A romantika utat talál hozzád, játékos és flörtölős időszak következik, ami az önbizalmadnak is ad egy nagy rúgást!
Forrás: Halak

Az utóbbi időben sok dolgot túlgondoltál, és nem is tudod, mi igaz, és mi az, amit csak te képzelsz be. Ez az időszak viszont megvilágosodást hoz magával, és végre jobban át fogod látni, mi a helyzet a szerelmi életedben és a karrieredben is. Elveszett voltál, de végre ismét megtalálod önmagad. Jó ötlet, ha egy új edzéstervet is összeállítasz magadnak, mert ez plusz löketet ad az önmegújítás felé.