Galéria

Erre az 5 szexpózra vágynak leginkább a férfiak

Forrás:

Dávid

Talán az egyik legjobb póz, ha nem a legjobb, amikor a párom az ölemben ül. Igazából ő lovagol rajtam. Van, hogy hátra dőlök és csak élvezem, de imádom, hogy a melleit a fenekét is elérem. A tempó és az intenzitás pedig csakis a partneremen múlik, ez külön izgató.


Forrás:

Péter

Az örök kedvenc, mert, ha úgy adódik, akkor én irányítok, de ha a párom lassítani vagy gyorsítani szeretne, akkor tud jelezni. Emellett pedig imádom, ahogy a lábai, magasan a hátamon összekulcsolódnak. Néha még rá is szorít.


Forrás:

Ákos

Enyém az egész világ, körülbelül ezt érzem. Az irányítás nálam és a tempót én diktálom. Ha nagy az elán bennem, akkor nem mondanám, hogy sokáig tart a szex ebben a pózban, de ha csak izgatásra kéri tőlem ezt a párom - mert van, hogy ő kéri - a célját biztos, hogy eléri.


Forrás:

Olivér

Egy nyúzott nap után, egy gyors menet a konyhában korrektül felteszi az i-re a pontot. Jó pár éve együtt vagyunk már a feleségemmel, de egy ilyen gyors menetre, akár még ruhában is, épp csak a kellő részeket kibontva, mindig vevők vagyunk...mármint, ha a 3 éves gyerekünk mellett nem dőlünk ki nap végére. De a póz és a nem megszokott környezet iszonyú izgató tud lenni!


Forrás:

Márk

Az az igazság, hogy ezzel a pózzal a párom hozakodott elő. Bár nagyon nem kellett unszolni, mert ...na...hát nagyon jó érzés így szeretkezni. Igazából már a szeretkezés elején nagy élményt ad ez a felállás. A párom a két combja közé engedi aaaa... péniszem, így aztán teljesen felizgulok, utána pedig épp csak egy kicsit kell mozdulnunk és már bent is vagyok. És ami még nagyon jó, a kezem szabadon van! Így ebben a közelségben bárhol elérem a páromat, bárhol.