Galéria

Valakinek focicsapata is lehetne: híres férfiak, akiknek egy tucatnyi gyerekük van

Forrás:

Nemcsak szerelmi életéről és korábban tökéletes házasságáról híres a sztár, hanem arról is, hogy 6 gyermeket neveltek Angelina Jolie-val. Közülük három vérszerinti és három örökbefogadott gyerek. Az idilli családot eléggé megviselte a szülők válása.


Forrás:

10 gyerek büszke apja: Eric, Bria, Myles, Shayne, Zola, Bella, Angel, Izzy és Max, akik nem egy édesanyától születtek. A 14 éves lányának, Angelnek pl. a Spice Girls banda tagja, Mel B az anyukája.


Forrás:

A 91 éves színészlegendának 8 gyermeke van, a legfiatalabb a húszas éveiben jár (25 éves), míg a legidősebb már 68 elmúlt. Annyit tudni, hogy 6 különböző anyától születtek gyermekei, illetve első lányának édesanyjáról soha, egyetlen információt sem fedett fel.


Forrás:

Öt gyermek boldog édesapja az egykori NBA sztár, sőt nevelt fia révén valójában hat lurkó életét egyengeti.


Forrás:

Kim Basingerrel kötött első házasságból született lánya, a modell Ireland. Később feleségül vette Hilaria Baldwint, így további hat gyermeke született, igaz a legfiatalabb béranyától, mert épp Hilaria is várandós volt. Hamarosan újra bővül családjuk!


Forrás:

Ki hinné, hogy annyi étterem és valóságshow mellett még öt gyermekére is jut ideje a híres séfnek. Pedig feleségével kiegyensúlyozottan nevelték fel őket, négy már felnőtt, a legkisebb, Oscar pedig 3 esztendős.


Forrás:

Nemcsak világhírű rendező, de híresen gondoskodó apa is. Hat gyermeke van, egy az első házasságából, öt pedig a Kate Capshawval kötött frigyből született. Spielberg emellett még mostohaapa is, hiszen a szintén sztár, Jessica Capshawt nevelte.