Galéria

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem július utolsó hetében

Forrás:

Hihetetlenül ragaszkodó típus vagy, viszont, ha nincs az életedben egy olyan személy, aki miatt érdemes megállapodnod, akkor nehezen adod fel a függetlenségedet. A kiszemeltednek elképesztően különlegesnek kell lennie, viszont jó hír, hogy akit tényleg megszeretsz, azzal valóban sok időre előre tervezel. Idén nyáron egyáltalán nem is gondolkozol azon, hogy szükséged lenne egy kapcsolatra, mert tökéletesen megvagy egyedül, ám ezt teljesen „keresztül húzza” egy bizonyos személy, akivel első látásra egymásba szerettek, a többi pedig már csak rajtatok múlik.


Forrás:

Élvezed a szingli életet, mert nem kell senkinek elszámolnod, ráadásul senki nem szól bele abba, hogy mit és pontosan hogyan csinálsz. A nagyon közeli jövőben viszont valami megváltozik. Egy eddig közeli barátnak hitt személy elkezd fénysebesen közelebb kerülni hozzád, ami ellen nem tudsz semmit tenni. A lényeg, hogy ússz az árral, mert ez nem csupán egy nyári kaland lesz, hanem akár ő lehet az igazi!


Forrás:

Bár kapcsolatban vagy, valahol mélyen, belül tudod, hogy nem életed szerelmével vagy együtt, a biztonság viszont nagyon fontos a számodra, ezért nem szívesen lépsz ki a kapcsolatból. Ez a dolog viszont meg fog változni, méghozzá a következő időszakban, belép ugyanis egy különleges személy az életedbe, akiről azonnal tudni fogod, hogy akár a nagy ő is lehet, és akiért muszáj feladni a biztos kapcsolatot is, mert tényleg megéri!


Forrás:

Egy ideje elkerül a szerelem, te pedig egyre kevésbé hiszel a boldogan élnek, míg meg nem halnak dologban. Pedig a szerelem sokkal közelebb van, mint gondolnád, konkrétan egy karnyújtásnyira! A következő napokban ugyanis megismerkedsz egy személlyel, aki végre elég érdekes, mégis maximálisan megbízható, vagyis tökéletes a számodra!