Galéria

Itt van a fesztivál szezon: 8 trükk, hogy feldobd a sminkedet a kedvenc koncertjeidre

Forrás:

Ha imádsz csápolni a kedvenc koncertjeiden a fesztiválokon, de a csillámos őrület nagyon távol áll tőled, akkor ez a smink a tökéletes számodra! Nincs más dolgod, csak válaszd ki a kedvenc nyári szemhéjfesték színedet, és a képen látható módon tedd fel! Először talán szokatlannak tűnhet a módszer, a végeredmény viszont garantáltan ultra trendi és nagyon csinos!


Forrás:

Az idei fesztivál szezon egyik legnagyobb durranása smink fronton egyértelműen ez az extra merész look, aminek a lényege hihetetlenül egyszerű! Ahelyett, hogy a szemhéjadra tennéd a színesebbnél színesebb szemhéjpúdert, tedd inkább a szemed alá, ahova a korrektort is teszed! A színekkel persze bátran játszhatsz, az pedig tuti, hogy a kiválasztott fesztiválon mindenki téged fog nézni – persze jó értelemben, mert csodálni fogják az extra menő sminkedet!


Forrás:

Bár a Coachella áprilisban volt, egyértelműen hatással van az egész nyári fesztivál szezonra is! Ez a look például Hailey Biebertől ezer százalék, hogy hódítani, pedig mindössze egy termékre van szükséged hozzá; egy kék szemceruzára! Hajrá!


Forrás:

Persze, ha fesztiválokról és az ahhoz illő sminkekről, sminktrükkökről beszélünk, akkor nyilvánvalóan nagy szerepet fognak játszani a csillámok és strasszok, idén pedig egy újabb kinézetet is kipróbálhatsz! A strasszokat ugyanis az arcodon kívül elhelyezheted a szemöldököd fölé is, de nyugodtan használhatsz matricákat is, határ a csillagos (csillámos) ég!


Forrás:

Ha pedig már strasszokról volt szó, akkor nem mehetünk el az egyik legbevállalósabb, egyben legmenőbb sminktrükk mellett! A fake szeplők rajzolásáról már mindenki tud, és a legtöbben ki is próbáltuk, ha viszont fesztiválra készülsz, akkor készíts magadnak strasszokból szeplőket! Az eredmény elképesztően látványos, így javasoljuk, hogy mindenképpen csinálj róla képet, hogy ki tudd posztolni az Instádra!


Forrás:

Természetesen hiába ért véget az Eufória második évada, a fesztiválokat uralni fogják a sorozat inspirálta kinézetek, ez pedig így van jól! Ha szereted például Maddy vagy Jules sminkjeit, de nem merted bevállalni a hétköznapokra, akkor most eljött a te időd! Legyél nyugodtan bátor, a lényeg, hogy tökéletesen kifejezd önmagad és jól érezd magad a bőrödben! Ja, és még valami! A strasszokat és matricákat nyugodtan teheted a hajadba is!


Forrás:

A szemhéjpúdert idén nyáron nem csak a szemek alá tehetjük, ha igazán bevállalósak akarunk lenni a fesztiválokon! Nyugodtan mehet a képen látható módon az arccsontokra és a halántékra is, a lényeg, hogy olyan színeket kombózz össze, amelyek tényleg közel állnak hozzád, és amik tökéletesen passzolnak egymáshoz is! Kísérletezésre fel!


Forrás:

A színes, pasztell tusvonal már hónapok óta extra trendinek számít, így egyértelmű, hogy a fesztivál szezon alatt is kötelező bevetni! Az viszont fontos, hogy ne csak a szempillatőnél merd feltenni a tust, hanem próbálj merészebb lenni és inkább a szemhéjad felsőbb részére helyezd a hangsúlyt (a mozgó szemhéjad fölé!). Plusz tipp: ugyanezzel a színnel húzd ki alul is a szemed a tökéletes hatás érdekében!