Galéria

A 2000-es évek sztárjai, akik mára szinte felismerhetetlenül megváltoztak

Forrás:

Ariana Grande

A most hosszú, barna lófarokba fogott hajáról, cicaszeméről híres énekesnő, Ariana Grande másfél évtizeddel ezelőtt még kevéske sminkkel és vörös hajjal állt a kamerák elé. Felismered őt?


Forrás:

Miley Cyrus

A most 29 éves botrányhősnő, Miley Cyrus a kétezres évek derekán még egy édes, barna hajú, ártatlan kislány volt. Annyit változott azóta, hogy a fotókat elnézve nehéz elhinni, hogy ugyanarról a személyről készültek.


Forrás:

Lady Gaga

Lady Gaga a kétezres évek elején még fesztiválokon, szinte ismeretlen énekesnőként lépett fel. A haja sem volt platinaszőke, fekete tincsekkel hódított. Amikor azonban rájött, van esélye befutni, kivilágosította a haját, hogy senki ne keverje össze Amy Winehouse-szal.


Forrás:

Lindsay Lohan

A Bajos csajok cuki, vörös sztárja, Lindsay Lohan volt a 2000-es évek egyik legszeretettebb híressége. A most 36 éves színésznő elképesztő módon megváltozott azóta, egyetlen arcvonására sem lehet ráismerni. A rajongók szerint nem szimplán az öregedésről lehet szó, a sztár valószínűleg többször kés alá feküdt. Számos függőséggel megküzdött, ez is nyomot hagyott testén. Szerencsére ma már jól van, sőt, nemrég férjhez is ment!