Galéria

Nem Jlo és Ben az egyetlen: sztárok, akik Las Vegasban házasodtak össze

Forrás: Angelina Jolie bizony nem csak Brad Pitt felesége volt. Billy Bob Thorntonnal 2000-ben házasodtak össze Las Vegasban, néhány hét randizás után. A házasság nem is tartott sokáig, 2002-ben elváltak.
Forrás: Joe Jonas és Sophie Turner 2019-ben mondta ki a boldogító IGEN-t Las Vegasban, A Billboard Music Awards hétvégéjén. Aztán persze tartottak egy nagyobb esküvőt is, fehér ruhával, és a családtagok társaságában.
Forrás: A páros Las vegasi esküvője a One Love Wedding kápolnában zajlott, 2022 áprilisában, de így még hivatalosan nem lettek házasok, mert a papírok nem voltak rendben. Így ténylegesen csak 2022. május 22-én kötöttek házasságot, a barátaik körében.
Forrás: A néhány napja zajlott esküvő teljesen bejárta az internetet. Pedig a sztárpár nem csinált nagy felhajtást. A kis ceremóniát Las Vegasban bonyolították le, miután a házasságukat Nevadában beregisztrálták.
Forrás: Nicolas Cage nagy botrányt keltett házassága Riko Shibatával működőképesnek bizonyult. A pár 2021-ben házasodott össze, egy visszafogott ceremónia keretein belül Vegasban. Hamarosan pedig első gyermekük is világra jön!
Forrás: Sokan Hollywood egyik legszebb párjának tartják Kelly Ripát és Mark Consuelost. 1996-ban esküdtek Las Vegasban. Mindenkit sokkolt a hír, hiszen ugyanebben az évben ismerkedtek meg. Nem tartott sokáig, mire rájöttek, ők lelki társak, és az esküvő óta nagyon boldogok együtt.
Forrás: A pár szerelme sokáig nem volt egyértelmű, és sokan nem hittek a kapcsolat jövőjében. Ám ezeket a kételyeket azóta elűzték, sőt: privát ceremóniát bonyolítottak le Las Vegasban.
Forrás: A páros 1966-ban házasodott össze, egy igen szokatlan ceremónia keretében Vegasban. Ám a házasság mindössze két évig, 1968-ig tartott.
Forrás: A legendás Bruce Willis és Demi Moore 1987-ben házasodtak össze Vegasban, majd nem sokkal később egy nagyobb lagzit csaptak, és 2000-ben bekövetkezett válásuk előtt 3 gyerekük született.
Forrás: A páros esküvője Las Vegasban igazi különlegesség volt, ahol a ködgépek és a táncosok mellett Elvis Presley is feldobta a bulit. Nemrég gyermekük is megszületett.
Forrás: A színészpáros 1958-ban esküdött Las Vegasban, és házasságuk boldog története egészen Paul Newman haláláig, 2008-ig tartott.
Forrás: A szupermodell, Cindy Crawford 1991-ben ment feleségül Richard Gere-hez, Las Vegas egyik legikonikusabb kápolnájában, a The Church of the West-ben. A páros négy év házasság után 1995-ben elvált.
Forrás: A páros házassága igazi vegas-i kaland, ugyanis összesen 9 napig tartott. A rajongók viszont az 1998-as házasság óta is szeretnek beszélni a párosról.
Forrás: A Férjek Gyöngye sztárja, Leah Remini és Angelo Pagan a Las Vegas-i Four Seasonsben esküdtek, 2003-ban. Az esküvő igen különleges volt, hiszen az egészet dokumentálták a VH1 TV-nek.
Forrás: A házaspár mai napig együtt van, azaz 16 éve, pedig amikor kiderült, hogy Vegasban keltek egybe, nem mindenki hitt a hosszú házasságban.. Az esküvőjük utáni nyáron viszont meg is született gyermekük, Ava.
Forrás: A páros Las Vegasban házasodott össze, 2009-ben, de ezt nagyon hamar lezavarták. Aztán egy hatalmas ceremóniát rendeztek Rómában. Sajnos a házasság nem tartott sokáig, 2010-ben el is váltak.
Forrás: Pamela Anderson egy régi jó barátjában találta meg a szerelmet. A páros a Mirage Hotelben házasodott össze, 2007-ben. Házasságuk nem volt felhőtlen, hiszen Pamela két hónap után válni akart. Majd 2014-ben bejelentették, hogy újra összeházasodnak, ám az eset megismétlődött, egy évvel később újra elváltak.
Forrás: 1989-ben Jon Bon Jovi elvette középiskolás szerelmét, azóta pedig boldog házasságban élnek. Nem számított, hogy Vegasban kelnek-e egybe vagy máshol, őket csak a házasság intézménye érdekelte.