Galéria

Emberek elmesélték, miért léptek félre, és tényleg megbánták-e a megcsalást

Forrás: „Megbántam a félrelépést. Egy hónapig tartó érzelmi megcsalásba keveredtem bele, majd még hat hónapig ennek a rózsaszín ködnek a hatása alatt voltam. A házasságom ekkora már több téren is megromlott, de ha egyetlen dolgot megváltoztathatnék a múltban, az az lenne, hogy kiállnék a feleségem elé, elmondanám, mit tettem, őszintén kifejezném a sajnálatomat felé, és megpróbálnám jóvá tenni a megcsalást (bár szerintem a házasságunk ettől függetlenül is tönkrement volna)."
Forrás: „Volt már, hogy félreléptem, és visszatekintve igen, megbántam. Gyerekes voltam és éretlen, és nem tudtam, hogyan mutassam ki az érzéseimet a párom felé akkoriban. Bár visszamehetnék az időben és másképp csinálhatnám, vagy legalább felvehetném vele a kapcsolatot, hogy bocsánatot kérjek. De már nem akarom megzavarni őt és az életét."
Forrás: „Megcsaltam a páromat. Aztán borzasztóan megbántam, mert amúgy nagyon szerettem őt. Szimplán csak hülye voltam, és azt hittem, hogy ez az egész nem lesz gond..."
Forrás: „Én azt bántam meg, hogy megengedtem magamnak, hogy félrelépjek. Erősebbnek kellett volna lennem. De magát a megcsalást akkor és ott nem bántam meg. Emberből vagyok én is. Nyilván nem tetszett, hogy végül lebuktam, de ez is kell ahhoz, hogy fejlődjünk és gyógyuljunk."
Forrás: „Amikor megtörtént a dolog, közben egy percig sem bántam, de amint vége lett, borzalmasan éreztem magam. Amikor pedig elmondtam a barátnőmnek, hogy mi történt, még rosszabb volt..."
Forrás: „Én nem bánok semmit. Megtettem, amit kellett, hogy képes legyek kilábalni egy borzasztó házasságból."
Forrás: "Az egyetlen dolog, amit megbántam, az volt, hogy nem vetettem véget előbb a kapcsolatnak. Nem bánom viszont, hogy félreléptem, vagy hogy lebuktam. Csak azt kívánom, bár lett volna elég bátorságom kiállni, és szakítani korábban."
Forrás: "Mindent bánok. Eléggé depressziós voltam, és vágytam valakinek a vonzalmára, szerelmére. Ezek közül persze semmi sem teszi elfogadhatóvá a cselekedetemet. Szóval ha megcsaláson gondolkodsz, csak lépj ki. Mindenki jobban jár."
Forrás: "Nem érte meg. Azóta is félelemben élek, és attól tartok, hogy egyszer majd velem is megteszi ezt valaki. Miután rájöttem, hogy milyen könnyű eltitkolni a megcsalást, a féltékenységi mutatom 9000-re ugrott. A karmától való félelem felemészti a lelkemet, minden egyes nap. Fogalmam sincs, miért tettem ezt magammal."