Galéria

Sztárok, akik nyilvánosan hencegtek óriási vagyonukkal.

Forrás: Nem titok, hogy az örökösnő milliárdos, elég csak napokig tartó luxusesküvőjére gondolni. De tudtad, hogy Paris Hilton egy egész villát alakíttatott ki pöttöm kutyusának? Mondanunk sem kell, a projekt árából a saját házadat - többet is - megépíthetted volna. Az ára 325.000 dollár volt, ami jelenleg olyan 126 millió forintnak felel meg.
Forrás: Amikor 2016-ban hatalmas balhé lett abból, hogy a reality-sztár meztelen fotói kikerültek a netre, és a Twitteren mindenki erről beszélt, Kim egy laza tweettel visszavágott mindenkinek. És nem mellesleg felfedte, hogy hatalmas vagyonára ez abszolút nincs hatással. 

"Bocs srácok, lemaradtam a partiról, mert túlságosan lefoglalt, hogy begyűjtsem a 80 millió dolláros fizetésemet a videójátékom után, és át kellett még utalnom 53 milliót a közös számlánkra is"
Forrás: A páros egy romantikus, de annál felvágósabb képet posztolt az Instagramra, ahol mindkettőjük magángépe látható. Kylie ezt írta a posztban:

"Melyiket vigyük, az enyémet, vagy a tiédet? "

A fiatal sztár most egyébként elég sok kritikát kapott a téma kapcsán, ugyanis nemrég kiderült, hogy egy háromperces repülőút miatt is magángépre szállt, ami egyébként kocsival kb. 40 perc lett volna.
Forrás: Az énekesnő egy videót osztott meg 2020-ban az első karanténidőszakból. Ekkor arról írt, hogy most, hogy sehova se lehet menni, igyekeznek megoldani a közös programokat máshogy.

A rajongók nem győzték kommentelni, hogy ilyen luxuskörülmények között nekik se lenne gondjuk a bezártsággal.
Forrás: 50Cent és a 100 dollárosokból kirakott BROKE felirat. Utóbbi szó annyit jelent, hogy valaki anyagilag le van égve... Hát, látjuk!
Forrás: A hihetetlenül fiatal rapper, Youtuber és influenszer egy kád készpénzben pihenve posztolt közösségi oldalára.

"Ez itt 200.000 készpénzben" - írta a kép alá. Őőő, oké!