Galéria

Ez a nyári smink illik hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Forrás:

Egyáltalán nem vagy olyan, aki szívesen megbújik a hátsó sorban, te inkább szeretsz kitűnni a tömegből, és hihetetlenül imádod a színeket is. Épp ezért tökéletes számodra egy vadító neonszínű smink! A 2022-es nyári sminktrendeket követve pedig egyszerre több neonszínt is használhatunk, például a képen látott módon. Ugye, hogy ez mennyire te vagy?


Forrás:

Nem szereted a túl komplikált dolgokat smink terén, ráadásul nem is gyakran szereted változtatni a kinézetedet. Ezért, ha találsz egy tökéletes makeup look-ot, akkor akár hónapokig is szívesen viseled. A nyár hátralévő részére mi ajánljuk ezt az egyszerű, mégis extra világoszöld sminket, amit egy nude rúzzsal és halvány rózsás krém állagú pirosítóval dobhatsz fel. A végeredmény abszolút nyári!


Forrás:

Te vagy az, aki mindig maximálisan tisztában van a legújabb trendekkel, a barátnőid így nem meglepő módon minden esetben tőled kérnek tanácsokat, ha sminkről és divatról van szó. Így pontosan tudod, hogy idén nyáron nagyon trendinek számítanak a pasztellszínek, azok közül is a lila, a tusvonalat pedig már nem csak az eddig megszokott módon lehet meghúzni. Ez a smink tökéletesen megtestesít téged, hiszen fiatalos, extra trendi és nagyon menő!


Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, imádod a szerelmes és megható filmeket, és az az álmod, hogy az életed is olyan legyen, mint a kedvenc romantikus filmed. Ehhez pedig természetesen az is hozzátartozik, hogy a sminked is tükrözze a gyönyörű és érzékeny lelkedet, ezért ez a 2022-es nyári smink egyszerűen érted kiállt. A strasszkövek ugyanis nem csupán a fesztiválok alapkelléke, nyugodtan viselheted őket a hétköznapokra is! Ha a képen látott módon, rózsaszín sminkkel kombózod, akkor hihetetlenül romantikus hatást tudsz elérni!


Forrás:

Igazi vadóc vagy, és a lételemed, hogy mindig, minden körülmények között te legyél a középpontban. A legnagyobb félelmed, hogy valaki szürke egérként tekint rád, ezért amellett, hogy általában te vagy a leghangosabb a társaságban, szereted a sminkedet is extrára venni. A 2000-es évek trendjei most aranykorukat élik, így a szemsminkednél nyugodtan használhatsz színes és virágos matricákat, tuti, hogy a társaságod IMÁDNI fogja!


Forrás:

Nem szereted a feltűnést, nyáron viszont nagyon fontos számodra, hogy ne maradj hófehér. Ezt persze most már inkább a barnítókra bízod, tisztában vagy vele ugyanis, hogy a sok napozás nagyon káros hatással van a bőrödre. A barnítók mellett pedig sminkben abszolút szuper választás a számodra egy igazi bronzos look, ami arany és narancs kiegészítőkkel egyszerűen tökéletes!


Forrás:

Mostanában abszolút a természetesség híve vagy, hiszen olyan sok időt szentelsz az arcápolási rutinodra, hogy büszke vagy rá, mennyire gyönyörű a pofid. Erre persze lehetsz is büszke, így nyári smink terén a „clean girl look” a tökéletes választás számodra. Használj krémes állagú termékeket, a szemhéjadra és az arccsontodra érdemes ugyanazt a természetes, rózsás színt használni, amit egy nude rúzzsal megkoronázva szuper hatást érhetsz el. A szemöldöködet csak fésült át egy kis formázó zselével, így még természetesebb lesz a végeredmény!


Forrás:

Mindenki tisztában van vele, hogy igazi bombázó vagy, a szexiséged viszont nem abból fakad, hogy extra feltűnő sminkben jelensz meg. Az ízlésed abszolút kifinomult, és tudod, hogy a tökéletes nyári sminkhez nincs másra szükséged, mint egy dúsító fekete szempillaspirálra és egy vadító tűzpiros rúzsra. Ugye, hogy beletrafáltunk?


Forrás:

Az ízléses határokon belül imádsz kísérletezni a smink terén, ez pedig csak hatványozódik nyáron. Hiszen ebben az időszakban még inkább elengedheted a fantáziádat, ráadásul a színekkel is sokkal bátrabban bánhatsz. A tökéletes nyári smink számodra így színes, és bátran párosíthatsz olyan árnyalatokat, amikről eddig azt gondoltad, hogy nem férnek meg együtt a szemhéjadon! A képen látott smink erre tökéletes példa!


Forrás:

Hailey Bieber egyik friss képe szinte fénysebességgel vált népszerűvé, méghozzá azért, mert a gyönyörű modell elindított egy új trendet, ami hihetetlenül egyszerű, mégis nagyszerű. A lényege annyi, hogy úgy tedd fel a pirosítót, mintha egy picit megkapott volna a nap, tehát kicsit leégtél volna, így jusson például egy kevés az orrodra is. A végeredmény bájos, cuki és nagyon nyári, imádni fogod!


Forrás:

Bár szándékosan nem szereted követni a trendeket (úgy gondolod, hogy inkább te diktáld azokat), de a jelenleg is nagyon népszerű kék szemceruza használatát nem tudod nem imádni! Ez a sminkelési módszer kifejezi a gazdag és szikrázó egyéniségedet, ráadásul megnyugodhatsz, mert bár ez a smink trendi, mégsem meri sok ember alkalmazni, te viszont elég bátor vagy hozzá!


Forrás:

Érzékeny vagy és a szépérzéked is a maximumon fut, így nyáron próbálsz trendi és esztétikus sminkelési módszereket alkalmazni. A képen látott szemsmink például tökéletes választás számodra a következő hónapokra, hiszen a szemfesték szokatlan helyeken vannak és szokatlan irányba tartanak, a végeredmény mégis hihetetlenül romantikus és kifinomult hatást kelt. Kell ennél több?