Galéria

Sztárok, akik saját gyerekükkel játszottak együtt - És észre sem vetted

Forrás: Gwyneth Paltrow nevét mind ismerjük, de tudtad, hogy édesanyja legalább ennyire híres? Blythe Danner rengeteg filmben játszott, és segített gyermekének beindítani karrierjét, így pedig nagyon örültek, amikor a Sylvia című alkotásban a képernyőn is anya-lánya párost alakíthattak.
Forrás: Tudtad, hogy Leslie Mann nagyon gyakran saját gyermekeivel játszik együtt filmjeiben? Mivel férje, Judd Apatow előszeretettel rendez vígjátékokat, amelyekben feleségének adja a főszerepet, sosem volt kérdés, hogy lányaikat is szívesen látják a forgatásokon. Például a 40 és annyi filmben két kislányukat láthatod.
Forrás: 5 évvel ezelőtt Johnny Depp és lánya, Lily-Rose is osztoztak a képernyőn, méghozzá a Jógamánia című vígjáték kedvéért. A lány ekkoriban még csak 15 éves volt, de már nagyon érdeklődött a színészet iránt, édesapja pedig végig támogatta őt.
Forrás: Még a legnagyobb Breaking Bad-fanok sem biztos, hogy tudják, de a sorozatban a főszerepet alakító Bryan Cranston lánya is feltűnt! Bár Taylor csak egy kisebb mellékszerepet vállalt, de akkor is számít; miután a repülő lezuhant a város felett, megemlékezést és beszélgetést tartottak az iskola sporttermében, az ott megszólaló diáklány pedig Taylor volt. Ráadásul ez épp az az epizód, amit maga Bryan rendezett!
Forrás: A népszerű komikának két gyermeke született, lánya, Vivian pedig egy kicsit a színészkedés iránt is érdeklődik. Ezért aztán amikor kiderült, hogy anyja szerepet kapott A lecsap csapatban, saját lányát is beajánlotta a castingosoknak. Vivian pedig bejutott, így eljátszhatta édesanyja fiatalkori énjét.
Forrás: Meryl Streep gyönyörű lányai is érdeklődnek a showbiznisz iránt, sőt, Mamie már játszhatott is együtt édesanyjával. A 2007-es Este című filmben - magától értetődő módon - ő játszotta édesanyja fiatalkori karakterét, elvégre vonásaikat elnézve keresve sem találhattak volna ideálisabb jelöltet!
Forrás: Hasonló elvből döntöttek a készítők Annie Starke mellett A férfi mögött című drámában. Noha a főszereplő továbbra is Glenn Close maradt, fiatalkori énjét gyönyörű lánya, Annie játszhatta el, aki ekkor már néhány kisebb szerepet magáénak tudhatott ugyan, de ezt követően nagyobb figyelem övezte őt. A Ratched című sorozatban is láthattad néhány rész erejéig!
Forrás: A Brendan Gleeson által alakított Alastor „Rémszem” Mordonra mind emlékszünk a Harry Potter-filmekből, na de az feltűnt, hogy fia, Domhnall is játszott a szériában apja oldalán? Pedig a színészt biztos, hogy te is imádtad az Időről időre című romantikus filmben!