Galéria

Takarítónők felfedték, melyek voltak a legfurább dolgok, amiket hotelszobákban találtak

Forrás: "Amikor hotelben dolgoztam, egyik reggel a takarítónők bementek a szobába, és mit találtak? *dobpergés* SEMMIT! Konkrétan kipakolták a szobát a vendégek. A dekorelemek, a bútorok, az ágy, minden eltűnt. A hajszárítót kitépték a falból, mindent, ami mozdítható volt, vittek. Nem volt TV, se kávéfőző, se lámpa. Először nem is értettük, ezt hogy sikerült véghez vinniük, de visszanéztük a kamerafelvételeket, és kiderült, hogy egy teherautó állt az épület oldalához, az ablakokat leszedték, és mindent kipakoltak a 2. emeletről ezeken keresztül."
Forrás: "Egyszer döbbenetes mennyiségű körömdarabot találtunk. Több száz hevert a padlón - több, mint amennyit egyetlen ember vagy akár egy csoport tudna produkálni. Úgy nézett ki, mintha valakinél lett volna egy zacskóban némi gyűjtemény belőle, és kiöntötte a fürdőszoba padlójára. A két vendég a szobában mindössze egy hétvégét töltött itt."
Forrás: "Egy embert találtam a szobában. Mint kiderült, egyéjszakás kaland volt. A férfi, aki fizette a szobát, még reggel kicsekkolt. Mentem takarítani, erre valaki még ott aludt az ágyban. Drágám, ideje menned!"
Forrás: "Anyukám régen a Best Western szobáit takarította, és egyszer talált egy szeled pizzát a plafonhoz tapasztva."
Forrás: "[...] az édesapám mesélt egy sztorit egy társaságról, akik az Alberta hotelben szálltak meg. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az úgynevezett frac crew egy férfiakból álló nagyobb csoport (néha nők is, de ez ritkább), 20 és 50 személy, körülbelül 18-50 év között. Ez a tárasság úgy döntött, hogy ez a legjobb éjszaka arra, hogy teljesen berúgjanak és tönkretegyenek ezt-azt. Rengeteg panasz jött rájuk, és amikor a recepción végre kihívták a rendőröket, észrevették, hogy ez a társaság úgy döntött, hogy együtt akarnak bulizni, de egyetlen szoba túl kevés volt. Szóval kiütötték a falat két szoba között."
Forrás: "A legfurább: az a pasi, aki 10-12 napra begubózott a szobába, kért néhány extra paplant (amit az ablakokra akasztott a sötétítő függönyre), és folyamatosan citromot rendelt a bárból. Csak éjszakánként jött ki, és 10+ szénsavas üdítőt kért, mindegyikbe belemártogatott cigarettát, és utána felsorakoztatta a cigiket egy edényen. Reggelente 12 főtt tojást rendelt, és amikor elment (nappal), még talált időt arra, hogy átrendezze a polcokat a helyi boltban. Fura fickó. Takarítás közben találtunk a szobájában egy tál szeletelt citromot, steak kést, mindezt a szekrény tetején. Nagyon ijesztő alak volt. Oh, és csak fekete, hatalmas kabátot, kalapot és sálat viselt, utóbbit a kalap fölött - mindezt a legforróbb nyári napokon (nagyon meleg volt!!!)."
Forrás:

"Tinikoromban takarítónőként dolgoztam egy hotelben. Sok fura dolgot láttam, de az egyik szituáció kiemelkedik a többi közül. Volt egy ijesztő idősebb férfi, aki folyton nyomult rám és a barátnőmre. Akármikor a szobáját takarítottuk, az éjjeli szekrény felső fiókja nyitva volt, és legfelül egy tudatosan elhelyezett, bontatlan óvszer hevert. Szerintem sosem volt lehetősége használni."


Forrás: "Takarítónőként dolgoztam egy kisebb motelben 2 hónapig. Egyik nap ki kellett takarítanom egy szobát, ami konkrétan tele volt papírtörlőkkel. Szó szerint mindent lefedtek vele. Az ágyat, a székeket, a padlót. Nem volt borzalmas, csak fura."