Galéria

Androgün sztárok, akik külsejüknek köszönhetik a sikert

Forrás:

A popkultúra üstököse és kiváló színésznő, de talán még te is emlékszel arra, hogy karrierje kezdetén olyan banális pletykák terjedtek róla, hogy transznemű. Gaga arcát elnézve valóban erősen keverednek a férfi és női vonások, de pont ez tesz hozzá egyedi megjelenéséhez.


Forrás:

Nem véletlen alakított felejthetetlent A dán lány című drámában. Az Oscar-díjas Eddie arcvonásai finomak, ajkai pedig nőiesen teltek, szemei akár egy színésznőé is lehetnének.


Forrás:

Nem véletlen, hogy tinédzser karakterként vált híressé és ezt az imidzset elég nehéz is levetkőznie. Ha elsőre nem is szembetűnő, valójában sok nőies vonása van. Ha egymás mellé tesszük a képét színésznő tesójával, Paulinével, már látszik is az összefüggés.


Forrás: Íme róluk pár közös fotó!
Forrás:

A Trónok harca sztárjának jól jött androgün megjelenése, 190 cm-es magassága és határozott arcéle, hogy megkapja ikonikus szerepét az HBO sikerszériájában. Bár tény, hogy Gwendoline nagyon maszkulin is tud lenni, egyébként igazán bájos és gyönyörű.


Forrás:

A zseniális dáma Hollywood egyik nagy kedvence, és noha mindig hatalmas női személyiségeket jelenít meg a filmekben (gondoljunk csak Szörnyellára), Glenn lecsupaszítva, minden cicoma nélkül valójában maga is androgün jelenség.


Forrás:

A Tokyo Hotel egykori tagja mára sokkal érettebb és férfiasabb lett, mint karrierje kezdetén, de továbbra sem tagadhatja meg nőiesen bájos vonásait, amelyek erősen lágyítják kinézetét.


Forrás:

Ő erre a bizonyos skála végpontjára az egyik legjobb példa. A színésznő már annyira androgün, hogy szinte nem is evilági. Nem véletlenül kap sokszor olyan szerepeket, melyekben angyalt vagy egyéb éterikus lényt játszhat el.