Galéria

7 film, amit akkora felháborodás övezett, hogy meg kellett változtatni

Forrás: Ebben a Zack Snyder filmben eredetileg Chris D'Elia játszotta a helikopter pilótát, ám a férfit megvádolták azzal, hogy kiskorúakat zaklatott szexuálisan. Ezért rögtön kivágták a filmből, és meg kellett oldani, hogy valaki más játssza el őt. A gond, hogy már a jeleneteket is leforgatták vele. Végül Tig Notarót kérték fel a szerepre, és mindent felvettek vele külön, úgy, hogy ő amúgy nem is találkozott a többiekkel. A CGI-jal oldották meg, hogy úgy tűnjön, ő is mindenhol ott volt.
Forrás: A filmet óriási felháborodás övezte, miután kiderült, hogy a rendező felkérte egy szerepre Steven Wilder Striegelt. A férfi 2010-ben próbált szexuális kapcsolatot létesíteni egy 14 éves lánnyal, és bár a rendező tudott erről, mégis neki adta a munkát. Amikor ennek híre ment, Olivia Munn, az egyik főszereplő mindent elkövetett, hogy kirúgják a férfit, így a vele forgatott jeleneteket is törölték.
Forrás: A Slender Man története nagyon híres, így nem csoda, hogy a filmesek érdeklődését is felkeltette. A gond, hogy a lehető legrosszabb időzítést választották hozzá, és a nézők mélységesen ki is akadtak az első előzetes után. Nem véletlenül, ugyanis pár évvel korábban két lány gyilkosságot követett el, és az egészet Slender Manre fogták. Az emberek ízléstelennek tartották, hogy ezután film készült a karakterrel, így rengeteg jelenetet ki kellett vágni, ami végül a bukásához is vezetett.
Forrás: A Netflix horrorfilmje pár éve érkezett meg a platformra, Sandra Bullock főszereplésével. Noha nézettségi adatokat figyelembe véve nagy siker volt, mégis nagy felháborodást váltott ki a nézőkből egy bizonyos jelenet. A film elején ugyanis az egyik hírcsatorna egy vonatszerencsétlenséget mutatott, ami valóban megtörtént, és igazi felvételeket tettek bele a balesetről. Végül ezt kénytelenek voltak kivágni, és lecserélni egy amerikai televíziós műsor jeleneteire, mert az emberek visszataszítónak találták, hogy mások valódi tragédiája köszön vissza a történetben.
Forrás: Épp egy hónappal A világ összes pénze című film megjelenése előtt derültek ki Kevin Spacey zaklatási ügyei, így Ridley Scott rendezőnek muszáj volt kivágnia a színészt a filmből, és lecserélni őt valaki másra. A választása végül Christopher Plummerre esett, akinek 8 napja volt leforgatni MINDENT, ám olyan jól hozta a karaktert, hogy a végén Oscarra is jelölték érte.
Forrás: A film már azelőtt elbukott, hogy bemutatták volna, mert az emberek annyira kiakadtak a nevetségesnek tartott képi világon, amit az előzetesben láttak. Ezután még hónapokig dolgoztak a CGI-on, de a végeredmény továbbra is borzalmas volt, így a premier után egy másik verziót is kénytelenek voltak bemutatni a készítők. Már mindegy volt, mert senkit sem érdekelt a film.
Forrás: Az Igazság Ligája című filmet eredetileg Zack Snyder kezdte el elkészíteni, ám a rendezőnek családi tragédia miatt abba kellett hagynia a munkát. A helyére a Bosszúállók rendezőjét, Joss Whedont vették fel, aki több jelenetet is újraforgatott, és egészen máshogy közelítette meg a történetet. Az egész sokkal könnyedebb és vidámabb lett, több vicces jelenettel, Superman CGI ajkait ráadásul rengetegen kritizálták, és nem mellesleg fontos jeleneteket is kihagytak. A végeredmény nem aratott nagy sikert, bukás lett a mozikban, a rajongók pedig követelni kezdték a Snyder-cut verziót, ami így végül meg is jelent.