Galéria

Íme a 2022-es tavasz-nyár legvártabb horrorfilmjei

Forrás:

Az év egyik legjobban várt horrorját Jordan Peele hozza el. Az ajánló egyszerre nyomasztó, félelmetes és persze szürreális. Valószínűleg egy nehezen értelmezhető, de rendkívül látványos, rejtett üzenetekkel tűzdelt alkotást kapunk majd, amiben vagy valami természetfeletti erő vagy űrlények akarják a frászt hozni mindenkire.


Forrás:

Pete Davidson a főszereplő ebben a tipikus slashernek ígérkező, tini-horror szerű filmben. Egy baráti társaság ivós-szívós bulit tart, belekezdenek egy játékba, ami a Bodies-bodies-bodies névre hallgat, majd egyszer csak egyre több lesz a vér és a hulla.


Forrás:

Már kétszer el kellett tolni a bemutatót a COVID miatt, pedig nagy durranást ígért a Joe Hill azonos című novellájából adaptált mozi, melyet Scott Derrickson rendezett. A fekete telefon alaptörténete egyszerű és dermesztő: egy sorozatgyilkos által elrabolt gyermekről szól, aki megpróbál elmenekülni földalatti odujából. És ehhez furcsa helyről kap segítséget - a túlvilágról, az ott elhunyt gyerekektől. A korai vetítések a The Black Phone-t egyedülállóan félelmetesnek, és elviselhetetlenül feszültnek bélyegezték.


Forrás: A Jövő bűneiben olyan hírességek szerepelnek együtt, mint Viggo Mortensen, Léa Seydoux és Kristen Stewart. A csavaros történet középpontjában egy testmódosításokkal élő művész áll, a látvány eleve bizarr, de még gyomorforgatóbbá válik, hiszen a jövőben jó pár ember nem tudja kontrollálni őrült vágyait. Előzetes ITT.
Forrás:

Elvont és nyomasztó, a trailer is hátborzongató. A főszereplő nő egy távoli vidékre utazik, hogy túllépjen férje halálán, ám egyre furcsább dolgok történnek és mindenféle férfiak váltanak ki belőle baljós érzéseket. A férfi karaktereket ráadásul egy színész, Rory Kinnear kelti életre. Vajon a rejtélyes rémálom valóság vagy a nő megőrült?


Forrás:

A Chloe Okuno rendezte filmben a Julia nevű főhősnek az a megingathatatlan érzése támad, hogy figyelik, miután Bukarestbe költözik a barátjával. Az elszigetelt és a helyi nyelvet nem tudó Julia egy bizonyos sorozatgyilkostól tart, miközben egyre gyanakvóbbá válik hátborzongató szomszédjával szemben.


Forrás:

Eredetije Stephen King regénye alapján készült, 1984-ben, Drew Barrymore főszereplésével. A remake-ben Zac Efron neve viszi a produkciót, ő alakítja a különleges képességű apát, akinek kislánya még különcebb, képes az elméjével bármit lángba borítani. Sajnos a filmet megnézve kijelenthető, hogy bár modernebb és látványosabb, valójában nem haladja meg a nagy elődöt, és erősen retro érzést kelt.


Forrás: A kicsit fantasy és horror keverékének mondható alkotás főszereplője Tinja és családja, akiknek az élete igazán idillinek mondható. Egy nap a fiatal lány talál egy tojást a házuk közelében, amit hazavisz, hogy életben tartsa. Ám a tojásból kikelt lány kicsit sem hasonlít szokványos állatra...
Forrás: Egy egyedülálló édesanya békében és nyugalomban szeretné nevelni két gyermekét, de egy nap újra felbukkan elmebeteg férje és annak barátja. A két férfi bezárja a nőt a kamrába, ahonnan Jessicának nincs kiút...