Galéria

Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy béranya hordta ki a gyermeküket

Forrás: A színésznő 2015-ben lett édesanya, aki őszintén és nyíltan vallotta be, hogy a munkái miatt egyszerűen nem engedhette meg magának, hogy 9 hónapra teljesen kiessen a kerékvágásból. Egy vele készült interjúban elmondta, hogy sok nő amiatt fél belevágni így az anyaságba, mert tartanak attól, hogy elítélik őket.
Forrás:

Tavaly robbant bombaként a hír, hogy Priyanka és Nick szülők lettek. Az örömhírt közösségi oldalukon osztották meg, ahogy azt is, hogy béranya hozta világra a kislányukat. Ezt követően a színésznő szóvivője elárulta, hogy nem termékenységi gondok, hanem a két sztár feszített munkatempója miatt döntöttek úgy, hogy így válnak szülővé. Azóta már kiderült, hogy a kislány 12 héttel a kiírt időpont előtt jött világra, és 100 napig kórházban tartották.


Forrás: A szépséges modell sosem tartozott azok közé a nők közé, akik a társadalmi elvárásoknak akartak volna megfelelni. Élte az életét, dolgozott, karriert épített és amikor csak tehette, rászoruló gyerekeknek segített. Szerelmi élete ugyan nem volt felhőtlen, de 50 évesen úgy döntött nincs is miért férfira várnia, ha anya akar lenni. 2021 májusban jelentette be, hogy kislánya született egy béranya segítségéve, 2023 nyarán pedig megszületett második gyermeke is, aki kisfiú.
Forrás: A celebnek második gyermeke, Saint születése után több egészségügyi probléma miatt is azt tanácsolták az orvosok, hogy ne szüljön többet természetes úton. Kim azonban nagy családra vágyott, amiről lemondani sem volt hajlandó, így döntöttek akkori férjével, Kanye Westtel a béranya mellett.

"Béranya útján családot alapítani, illetve bővíteni, teljesen más élmény. Vannak, akik szerint ez a legegyszerűbb módszer, de tévednek. Az emberek azt feltételezik, jobb így, mert nem kell megküzdened a tested megváltozásával, a fájdalommal, a szülés során esetlegesen fellépő komplikációkkal, de számomra nagy nehézséget okoz az, hogy nem hordhatom ki a gyermekemet, miután terhes voltam North-tal és Sainttel. Mindazonáltal nagyon hálás vagyok a modern technológiának, amiért ez egyáltalán lehetséges. Nem való ez mindenkinek, de én a magam részéről imádom a béranyánkat, és ez volt életem legjobb élménye."
Forrás: Az egykori szupermodell és tévés személyiség sokáig próbálkozott a teherbeeséssel, de sajnos ezt a lehetőséget teljesen el kellett vetniük párjával. Végül mások tanácsára egy béranyát választottak, aki 2016-ben adott életet első kisfiának.
Forrás: Bár Cameron évekig azt mondta, hogy nem mindenki való édesanyának, és ő is pontosan ebbe a táborba tartozik, minden megváltozott, amikor rátalált a szerelem Benji személyében. A két sztár 2019 decemberében jelentette be, hogy kislányuk született, aki a Raddix nevet kapta.