Galéria

Sztárok, akik felhagytak karrierjükkel, hogy egy időre családjuknak szenteljék életüket

Forrás:

Bár az elmúlt években néhányszor hallatott magáról, főként idényszerű munkákat vállal, pl.mentorkodik tehetségkutatókban. A kétezres évek popsztárja első gyermeke születésekor döntötte el, hogy a zenélés csak másodlagos lesz.


Forrás: A szépséges színésznő 2014-ben szülte meg első lányát, Esmeraldát, ezzel pedig - ha nem is teljesen - búcsút vett egy időre a színészettől. De nagy szerepe volt ebben férje, Ryan Gosling karrierjének is, akit mindenképp támogatni akart, így nem is volt kérdés, hogy a gyerekek és a házasságuk miatt mindenhova követi őt. Most azt érzi, hogy csak bizonyos típusú karakterek miatt térne vissza a filmezéshez, és ha olyat nem játszhat el, nem baj, akkor jó neki otthon is.
Forrás:

15 Grammy-díjat nyert, mégis inkább anyaként teljesedik ki. 2010-ben férjhez ment, azóta 2 gyermeket szült. Legutóbbi koncertturnéja 2013-ban volt.


Forrás:

A Fugees énekesnője, az egyik első női rapper volt, óriási sikeret ért el. A hatgyermekes anya egyszer így nyilatkozott: „Szeretem a zenét, és mindig 100%-ot a zenélésbe teszek, de most 200%-ot kell fektetnem abba, hogy anya legyek.”


Forrás:

A filmes szakma igazi üstököse volt tinédzser korában, mindenki nagy karriert jósolt neki, de ő végül nem az A-listás celeb létet választotta. Két gyermek édesanyja, egy művészeti közösség vezetője és teljesen hátat fordított a nyilvános életnek.


Forrás:

A Kill Bill és számos film sztárja három gyermek boldog édesanyja. Nagylánya, Maya már maga is színészkedik, ő a Stranger Things egyik főszereplője. Uma büszke arra, hogy a rájuk szánt energia ilyen módon köszön vissza életébe.


Forrás:

Justin Timberlake felesége pont a karrierje csúcsán döntött úgy, hogy férjére hagyja a filmezést, ő pedig két fiukra koncentrál inkább. Ezzel Justinnak is harmonikus hátteret biztosít.