Galéria

Sztárok, akiknek étkezési szokásai igencsak meglepőek

Forrás:

A Hadid-lányok mamája, és korábbi szupermodell biztosan tudja, mi kell a testnek. Érdemes lehet eltanulni tőle a délutáni italát: kecsketejet ízesít kardamommal és mézzel, azt szürcsöli el.


Forrás:

További követője van a sós-édes kombónak. A popsztár a sárgadinnyére szór tengeri sót, és annyira imádja így, hogy akár egy egész dinnyét is képes menni egyszerre.


Forrás:

Az énekesnő is a sós és édes elegyítésére esküszik. Kedvenc csemegéje a sós popcornba szórt M&M's, amit természetesen együtt eszi.


Forrás:

A rapper imádja az amerikaiak egyik kedvenc fogását, a mac and cheese-t vagyis a sajtos makarónit. A csavar ott van a dologban, hogy ő a tésztára sajtos Cheetos-t tesz.


Forrás:

Az énekes-dalszerző mások gyerekkorát idézi meg fura szokásával. A jóképű sztár sósmogyorót önt a kólájába, és azt eszi-issza.


Forrás:

A szőke énekesnő híresen ügyel étrendjére, nagyon tudatosan táplálkozik, magas fehérje- és rosttartalmú étrendet követ. Aminek viszont nem tud ellenállni, az a levendulás limonádé. Bár valószínűleg cukormenteset iszik.


Forrás:

A brit trón és a világ leghosszabban uralkodó koronás nagymamája egy korábbi séfe elmondása szerint igazi csokoládé imádó. Az édesszájú Erzsébet mindig tart az éjjeli szekrényén egy doboz bonbont.


Forrás: A Beavatott filmek sztárja, Shailene Woodley a The David Letterman Show-ban árulta el, hogy agyagot szokott enni, mégpedig a méregtelenítő hatása miatt. "Az agyag más anyagokhoz kötődik a testben, és segít a szervezetnek kiválasztani azokat az anyagokat, amelyek nem feltétlenül jótékonyak a számunkra"