Galéria

Top 7 leghatásosabb bőrfiatalító összetevő, ami nem hiányozhat az arckrémedből

Forrás: A cannabis sativa növény (kannabisz, marihuána) terméséből kinyert kendermagolaj hasznos esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek fokozzák a bőr nedvességtartalmát. Közel azonos a bőr saját lipidjeivel, ezáltal képes behatolni sejtjeinkbe és benedvesíteni a közöttük lévő területeket. A bőrfiatalító termékek egyik leghatásosabb összetevője.
Próbáld ki a Yamuna HEMP kendermagolajos termékcsaládját ITT!
Forrás: A víztiszta nyírfavízben található tápanyagok aktiválják, gyorsabb növekedésre és osztódásra ösztönzik a bőrsejteket. Magas vitamin- és ásványi anyag tartalmával sejtszinten hidratálja és táplálja a bőrt.

Próbáld ki a Mádara biokozmetikumokat, amelyeknek a nyírfavíz az egyik meghatározó összetevője.
Forrás: A kozmetikai ipar szupersztárja! Amellett, hogy fokozza a kollagéntermelést és hatásos fegyver a bőröregedés elleni harcban, csodálatos anti-akné hatása is van. Próbáld ki a CLARINS MY CLARINS RE-BOOST frissítő nappali arckrémet.
Forrás: A nyers propolisz felülmúlhatatlan tulajdonságai felrobbantotta a kozmetikaipart kelettől nyugatig. Kevesen tudják, hogy a legendásan szép, selymes bőrű koreai nők egyik titkos, bőrmegújító csodafegyvere a mindennapi arcápolás során.

Próbáld ki a COSRX tápláló éjszakai propoliszos maszkot ITT!
Forrás: Az északi sárkányfű vörös listás növény Lettországban, kizárólag csak engedéllyel szüretelhető. Ennek a védett növénynek az őssejtjei rendkívül aktívak, amelyek ha ultraibolya (UV) fénnyel találkoznak, minimalizálják kollagén roncsolódását, így lassítják a bőr öregedését.
Próbáld ki a Mádara SPF30 bőröregedésgátló arckrémét ITT!
Forrás: Míg az ezüst antibakteriális, a réz öregedésgátló hatása miatt olyan népszerű a bőrápolásban. Az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amelyet a "szépség elemeként" is emlegetnek. Kulcsfontosságú szerepe van a kollagén szintézisben, ezáltal lassítja az öregedés jeleit. Próbáld ki az Omorovicza ragyogást növelő radírját.