Galéria

Sztárok, akiket nem érdekel a közösségi média - Ezért nem regisztrálnak

Forrás:

Jennifer Lawrence vitathatatlanul az egyik leghíresebb színésznő manapság – akinek millió és millió követője lenne az összes közösségi médiában, kivéve, hogy nincsenek. Azt állítja, nem akar és nem tud lépést tartani ezzel a gyorsasággal, egyszerűen nem neki találták ki.


Forrás:

Emma Stone is kitart, és nem regisztrál. Bevallása szerint, nem érdekli, és kicsit kellemetlenül is érezné magát, ha mindenki árgus szemekkel figyelné. Bár tudja, hogy sok előnye van ezeknek a felületeknek, ő megvan ennek a haszna nélkül is.


Forrás:

Mila Kunis szigorúan őrzi magánéletét, és nem akarja megosztani privát élményeit a nagyközönséggel, éppen ezért távol marad a közösségektől. Ráadásul szerinte az elmúlt években nagyon negatív irányt vettek ezek az oldalak.


Forrás:

Daniel Radcliffe sem kér a szerinte túlterhelt közösségi világból. Azt mondta, nem tudna mit kezdeni ezzel a felhajtással és nem is tartja értékesnek.


Forrás:

Kristen Stewart bár nyílt és őszinte életet él, úgy véli, épp eleget tudnak így is a magánéletéről. Más potenciált pedig nem lát ezekben az oldalakban, így ő köszöni szépen, jól megvan nélkülük.


Forrás:

Brad Pitt valószínűleg meg tudna dönteni minden social media rekordot, de nem teszi. Bár azt nyilatkozta, soha nem mondja, hogy soha, még mindig nem jött el a napja, hogy ő valahova felregeljen.


Forrás:

George Clooney egy vicces indoklással állt elő, miért nem szerepel semmilyen felületen. Esténként szeret borozni, és tart tőle, hogy olyasmit live-ozna, amivel lerombolná az imidzsét.