Galéria

Magyar sztárok testvérei: nagyon jó géneket örököltek ők is!

Forrás: A kétgyerekes modell-üzletasszonynak két gyönyörű lánytestvére is van, akik közül Renáta két éve egy közös képet is megosztott, így már mindenki tudja, hogy hazánk egykori szépségkirálynője nemcsak saját, hanem testvérei külsejére is büszke lehet, akárcsak a köztük lévő jó kapcsolatra.
Forrás: Bár kevesen tudják, a Megasztárban feltűnt énekes testvérével alapította meg a The Biebers nevű zenekart, amely mára már hazánk egyik legnépszerűbb bandájává nőtte ki magát. Dani 8 évvel fiatalabb az ismert zenésznél, és nemcsak tesókként, hanem zenészkollégákként is remekül kijönnek egymással.
Forrás: A gyönyörű modell-műsorvezető tesója egy hazai valóságshowban is szerepelt, ám ami ennél is inkább feltűnt az országnak, hogy Reginához hasonlóan, Gergő is remek géneket örökölt. A jóképű férfi azóta megnősült és született egy kisfia is.
Forrás: A gyönyörű modell nagyon ritkán oszt meg olyan képet, amelyen a családja is szerepel...Főleg a testvére, András, aki bár még nagyon fiatal, már most igazán jóképű. Nem lepődnénk meg, ha pár év múlva ő is modellként kezdené a karrierjét.
Forrás: Az énekesnő családjában kicsit sem ritka a szép külső. Nemcsak Giginek jutott ki a szép vonásokból, hanem jóképű testvérének is, akiről néha napján még egy-egy képet is megoszt. Tomi egyébként az énekesnő több klipjénél is segédkezett.
Forrás: Fanni más hírességekhez hasonlóan keveset posztol családtagjairól, ám nemrég kivételt tett, méghozzá bátyjával, Gáborral. A jóképű nagytesó szintén siket, és sajnos hasonló nehézségeken ment keresztül, mint híres húga. Ám, a kettőjük közötti szoros kapcsolat mindenen átsegítette őket.