Galéria

4 pozíció, amely megkönnyíti az anális szexet a kezdőknek

Forrás:

“Misszionárius extra” az a szexpóz, melynél a nő a lábait a partnere vállára, nyakába teszi, ezáltal a fenék könnyen hozzáférhetővé válik. Igényel némi rugalmasságot és fontos, hogy kellőképp ellazuljunk.


Forrás:

A “kutyapózt” ajánlják a szakértők leginkább a kezdőknek anális szexnél, mert a négykézlábas testhelyzetben kellőképp ellazulhat az elöl lévő fél.

Kutyapózban tovább stimulálhat a férfi a mellek érintésével, és az egymásra simulás is növelheti az ellazultságot, ráhangolódást.


Forrás:

A “cowgirl” vagyis tehenészlány pozíció nem csak a vaginális szexre jó. Amikor a partner a hátán fekszik, mi pedig lovagló pózban szépen beleülünk, az történhet bármely testnyílásba. A tehenészlány előnye, hogy a nő (felül lévő fél) irányít, tudja kontrollálni a behatolás erősségét, mélységét, ütemét. Amíg teljesen rá nem lazultunk, ne engedjünk az alulról jövő lökéshullámoknak.


Forrás:

A “szemtől szemben” a cowgirlre hasonlít, de itt a férfi is ülő helyzetben van. A nő szintén erős kontrollt gyakorolhat a pasi felett, mivel ő lovagol, tudja szabályozni az intenzitást. Egymás tekintete, a csókolózás lehetősége pedig tovább növeli az egymásra hangoltságot.