Galéria

4 csillagjegy, akire nagy szerelem vár a nyár második felében

Forrás:

Kos

Rég nem érezted magad ennyire magabiztosnak, és ez segít, hogy ki tudj végre bontakozni. Képes vagy elengedni magad, jókat nevetsz, viccelődsz, és a kisugárzásod bizony köréd vonzza az embereket. Szenvedélyes, mindent elsöprő románcra készülhetsz, amit biztosan nem felejtesz el egyhamar!


Forrás: Oroszlán

A nyár a kedvenc időszakod, ilyenkor történik veled a legtöbb dolog! Nemcsak azért, mert egyébként is hamarosan szülinapod lesz, és ezt szeretnéd felejthetetlen módon megünnepelni, hanem mert ilyenkor sokkal bátrabb is vagy. Készülj, mert egy olyan személy fogja megdobogtatni a szívedet, akiről sosem hitted volna, ám a nyár tele van meglepetésekkel, és ez lesz közülük a legjobb.
Forrás:

Mérleg

Mostanában nagyon optimista vagy, és ez a pozitív szemlélet rengeteg szuper dolgot vonzott az életedbe. Feltűnt, hogy mostanában többen is udvarolnak neked, és olyanok is rádírnak, akikkel ezer éve nem beszélgettél? Legtöbbször te csak legyintesz, nem veszed komolyan ezeket a közeledéseket, de jönni fog valaki, aki hamar levesz a lábadról, és eléri, hogy újra higgy az igaz szerelemben.


Forrás:

Nyilas

A nyár további részében biztosan lesz részed egy nyári kalandban. Mivel szabadságszerető ember vagy, és imádod az újdonságokat, még tervezel néhányszor utazni, és minden hétvégét programmal megtölteni, úgyhogy új emberekkel garantáltan találkozol még. A flörtölés, ami neked lételemed, pedig váratlan fordulatot hoz, hiszen találkozol valakivel, akivel már az első percben megvan köztetek a kémia. Ne félj belemenni a játékba!