Galéria

6 film és sorozat, ami óriási csalódás volt a rajongóknak

Forrás: Egy jónak és érdekesnek tűnő sorozatnak indult, amelynek a sztorija még hihető is a jövőt illetően. Ám a sok összefüggéstelen és túl bonyolult történetszál annyira érthetetlenné tette a sorozatot, hogy még a legnagyobb rajongók is feladták a 3. évadnál.
Forrás: Az egyik legkultikusabb sorozat, amelyet a mai napig sokan képesek vagyunk újra és újra megnézni. Ez azonban nagyon nem igaz a folytatásra, pontosabban a 7. évadra, amely a megmaradt 3 barátnő teljesen más életszakaszára helyezi a hangsúlyt és a karaktere személyiségére sem ismerünk rá. Fájdalmas lesz a vége.
Forrás: A Netflixen futó horror zseniálisan és nyomasztóan kezdődik, ám mégsem hozza el számunkra a sikert. Kicsit úgy tudnánk leírni, mintha a film közepén kifogyott volna a nafta a rendezőből és a forgatókönyvíróból, amitől nemcsak klisés, hanem nevetséges is lett a végeredmény.
Forrás: Jlo dokufilmjét sokan várták, hiszen azt hittük, hogy olyan oldalait ismerhetjük meg napjaink legnagyobb világsztárjának, amire már tényleg ki volt éhezve a világ. Ehelyett azonban annyi derül ki, hogy hiába a pénz, a csillogás, a boldog élet, még mindig önértékelési problémákkal küzd és csak az hajtja, hogy mindig jobb legyen másoknál.
Forrás: A nagy Star Wars-rajongók tűkön ülve várták, de amilyen nagy volt a lelkesedés, olyan nagy lett a csalódás. Egyedül Ewan McGregor alakítása mentette meg a produkciót, de a többi inkább nevetségessé tette.
Forrás: Hétvégén elképesztő örömmel ültem neki a filmnek, hiszen az előzetes alapján egy igen egyedi és félelmetes thrillert ígértek a készítők. Helyette azonban már a film első 10 percében rájövünk, mi baja a főhősünknek, ki a főgonosz és miért akar minden nőt megölni.