Galéria

Sztárpárok, akiknek története egy romkomba is beillene

Forrás:

Ashton volt Mila első csókja, amikor egy párt alakítottak a That '70s Show-ban, még tinédzserként. Hosszú ideig nem látták egymást a forgatások után, majd 2012-ben egy Golden Globe-on ismét találkoztak és azonnal lángra lobbant a szerelem.


Forrás:

A modell az énekes egy videóklipjében alakította annak szerelmét. A Stereo forgatása után elkezdtek sms-ezni és beszélgetni, a kapcsolatuk pedig hip-hop elmélyült.


Forrás:

A Grace Klinika szívtiprója egy hajvágásra tért be 1994-ben az elismert fodrászhoz, aki alig hitt a szemének. Hiába volt meg a szimpátia, Jillian még házas volt, így 3 évig csak plátóin ismerkedtek. Ahogy a nő “felszabadult” 3 hónap sem telt el és összeházasodtak.


Forrás:

A pár a Deauville-i Filmfesztiválon ismerkedett meg, Douglas megkérte asszisztensét, hogy beszéljen meg Catherine-nel egy találkozót. Nem sokkal azután, hogy elkezdtek beszélgetni, Douglas merészen odavetette: „Tudod, én leszek a gyerekeid apja.” 20 éve élnek boldog házasságban.


Forrás:

Ezért a lányért tényleg eljött a mesebeli herceg. Először egy vakrandin találkoztak 2016 júliusának elején. A kémia nyilvánvaló volt közöttük, és a második randevújukon Harry herceg meghívta Markle-t egy afrikai útra. A botswanai csillagok alatti romantika pedig örökre megpecsételte sorsukat.


Forrás: A színésznő Necker szigetén volt nyaralni a gyerekeivel, amikor a szállásukba villám csapott és tűz ütött ki. Szerencsére leendő férje egy közeli lakhelyen szállt meg és ismeretlenül mentette ki a sztárt a katasztrófából. Winslet bele is szeretett a hősébe.