Galéria

Híres nők, akik 30 alatt rengeteget plasztikáztattak

Forrás: A világ - jelenleg - egyik legismertebb celebje még csak 24 éves, de már 18 éves kora előtt elkezdte a plasztikát. Szinte az egész életét kamerák előtt töltötte és valószínűleg az sem volt túl jó hatással rá, hogy az ő generációja már nagyban függ a közösségi médiától, ezért amint lehetett, szépen elkezdte magát alávetni mindenféle esztétikai és plasztikai műtétnek. Kylie már több botoxon, hialuronsavas feltöltésen, szemöldök emelésen, orrplasztikán és mellműtéten van túl. Kérdés csak az, hogy mi lesz vele 10 év múlva...
Forrás: A mai napig tagadja, hogy műtétei lettek volna, holott minden egyes régi kép bizonyítja, hogy már semmi sem eredeti a modell arcán. Bella többször megműttette az orrát, a száját és ő hozta divatba a fox eye-t, vagyis rókaszemeket, amely során botoxszal emelik meg a szem felső részét, ezzel pedig vágott hatást keltve.
Forrás: Az egykor fényes jövő előtt álló színésznőt is a sok kritika vitte rá a műtétekre, pedig még mindig csak 24 éves múlt. Ő azonban másokkal ellentétben sosem titkolta, hogy a melle és a szája is többször meg lett csinálva. Ugyanakkor szomorú, hogy ezzel 10 évet öregített magán.
Forrás: Justin Bieber szépséges arája Bella Hadidhoz hasonlóan még mindig tagadja, hogy bármit megcsináltak volna rajta. Pedig a vak is látja, hogy a szája és az orra is több beavatkozáson ment keresztül. Sőt, mi több, ő is nagy kedvelője a botoxnak és a face lifting kezeléseknek.
Forrás: Bruce Willis és Demi Moore lánya sosem tartozott a klasszikus szépségek közé, ezért nem is igazán tudott érvényesülni szülei szakmájában. Pár éve viszont úgy döntött, kicsit finomítani akar a vonásain, amely már túl sok lett. Az orra szinte teljesen eltűnt, és a száját is túl sokszor töltette fel.
Forrás: A színész-énekesnő átváltozása sokakat megdöbbentett, hiszen annak idején kicsit sem így nézett ki. Elsősorban a mesterséges arcgödreit és az orrplasztikáját lehet egyből észre venni, amelyekre még 30 éves kora előtt került sor.