Galéria

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb partiarcok

Forrás: Nyilas

Független típus vagy, szabad gondolkodású, mindemellett pedig igazi kalandor, szóval minden megvan benned ahhoz, hogy feje tetejére állítsd a partit. Nem éppen a diszkós bulikat kedveled, sokkal inkább azt szereted, ha egy bárban ül össze a társaság, szól a zene, és egész este lehet beszélgetni. Ami nem csoda, mert te imádsz társaságban lenni, mindig van mondanivalód, és bárkivel könnyedén összeismerkedsz. Feltűnt már, hogy mindig a középpontban találod magad? Nélküled nem is olyan jó a buli!
Forrás:

Mérleg

Neked mindig az a célod, hogy szórakoztass másokat, és jól érezzék magukat az emberek melletted. Te nagyon könnyen alkalmazkodsz, szóval ha a csapat diszkóba menne, ott is feltalálod magad, de ha csendesebb házi összejövetel van, ott is remekül szórakozol. Nem hagyod, hogy beessen a hangulat, és ha véletlenül kínos csend lenne, azonnal bedobsz egy témát, így aztán mindig szívesen látnak téged minden társaságban!


Forrás:

Oroszlán

Meg sem lepődtél, hogy ott vagy a listán, igaz? A parti lelke vagy, az a személy, aki belép a szobába, és rögtön mindenki kedvét feldobod. Szeretsz a középpontban állni, imádsz táncolni, és sosem érdekel, ki mit gondol rólad. Te tényleg csak jól akarod érezni magad. Nem véletlen, hogy nincs olyan parti, ahova téged ne hívnának meg, még akkor is, ha a házigazdát szinte nem is ismered.