Galéria

Sztárpárok, akik furcsa ajándékot kaptak az esküvőjükre

Forrás:

A cambridge-i hercegi pár fizikai ajándékok helyett megkérte vendégeiket, hogy adományozzanak egy jótékonysági alapnak. Ennek ellenére az egyik vendég ragaszkodott ahhoz, hogy szokatlan meglepetést adjon a menyasszonynak és a vőlegénynek. A herceg és a hercegné egy tandem kerékpárt kaptak, London új kerékpáros megosztási programjának részeként.


Forrás:

Vilmos herceg öccse és amerikai arája még extrémebb nászajándékot kapott: a Sydney állatkert két koala bébit nevezett el róluk, ajándékul a nagy napra.


Forrás: A színésznő Franciaországban ment feleségül szerelméhez, James Rightonhoz, aki tisztelete jeléül egy ősi olajfát adott arájának nászajándékként, amelybe bele voltak vésve a nevüknek kezdőbetűi.
Forrás: Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni. Vagy ez esetben mégis? 2000-ben a nagy napra 2 tekercs wc-papírt kaptak. A bizarr ajándék egy hagyomány, amely azt jelképezi, hogy a házasságoknak milyen hosszúnak és erősnek kell lenniük - mint egy tekercs vécépapír.
Forrás:

A pár egy visszafogott szertartás keretében házasodott össze Kaliforniában. A PETA illetékesei egy különleges nászajándékot ajánlottak fel a párnak: egy Peter nevű tehenet. Ha esetleg elfogy otthon a tej…


Forrás:

Anno a hercegek szülei is rendhagyó ajándékot kaptak, de ezt ők maguk vették fel a listára. A Somerset vidéki önkormányzata elküldte számukra az egy tonna tőzeget, hogy a gloucestershire-i birtokukon használják fel.


Forrás: A reality sztárok 2010-es ceremóniájukra egy Bingles nevű minimalacot kaptak nászajándékba. Sajnos gyorsan meg kellett szabadulniuk a röfitől, mivel a sertés elég erőszakos volt, ha étel került a közelébe.