Galéria

Könnyű szexpozíciók, amelyek tökéletesek a lusta reggelekre

Forrás:

A “gyík” szexpóz olyan, mint a misszionárius, de még annál is könnyebb. A “cowgirl” pózzal indítva üljünk a partner ölébe, de ezután nyújtsuk hátra a lábainkat és feküdjünk rá a mellkasára. Ezzel át is adtuk a munka nehezét neki.


Forrás:

A “béka” a “gyík” fordítottja. Feküdjünk hasra, lábainkat kényelmesen húzzuk fel térdből. A másik hátulról feküdjön ránk, hasonlóan húzza fel a lábait, ahogyan neki kényelmes, és úgy hatoljon be. Ha akarja, alkarral támaszthat, vagy meg is emelhet minket.


Forrás:

A “lusta 69” lehet előjáték vagy szexpóz is. Feküdjünk az oldalunkra, a párunk pedig fejjel ellentétes irányban feküdjön az oldalára és simuljon közel hozzánk. Ha van kedve akkor a kezével, vagy orálisan kényeztethet, ha akar előre csúszhat az ágyon és be is tud hatolni.


Forrás:

Szintén oldalirányban működik az “ölelő szex”, amikor teljesen közelről, szemből összefonódtok a szerelmeddel, a lábakat összekulcsoljátok és innentől könnyű csókolózni, ölelkezni, simogatni vagy akár behatolni is.


Forrás:

Az “X-póz”-ban mindketten hanyatt fekszetek, a lábaitok egymás felé néznek (tehát hosszú ágy szükséges). A férfi jó, ha könyöktámaszban van, a genitáliák teljesen össze kell, hogy érjenek. Az azonos oldali lábak keresztezik egymást, és mehet a behatolás. A nőnek csak feküdnie kell végig kényelmesen, csípőjét kicsit megbillentve.


Forrás:

A cowgirl mintájára, de annál lustábban valósul meg az “ülő bika”, amikor a nő szemből beleül partnere ölébe, majd karjait és kezeit hátra teszi, megtámaszkodva a férfi lábszárán. Akár a fejét is hátradöntheti és csak élveznie kell az alulról érkező lökéshullámokat.