Galéria

7 szett Meghan Markle-től, ami megihlet idén nyáron

Forrás:

Laza, mégis elegáns összhatást kelt ez a klasszikus összeállítás, ami biztos, hogy sokáig nem megy ki a divatból. A kék csíkos ing, a fehér nadrág és a kalap mind a tengerpart hangulatát idézik, ráadásul mindenkinek jól állnak. Meghan egyébként imádja a csíkos ingeket, gyakran viseli őket rövidnadrággal is.


Forrás:

Az előbbi összeállítás még csinosabb verziója, amit akár egy fehér szoknyával is el tudunk képzelni. Mivel a pöttyös ing leheletvékony anyagból készült, Meghannek a tűző napon sem lehetett benne melege, ellenben megvédte őt a napsugaraktól. A kalap megint csak elengedhetetlen része a szettnek, hiszen nemcsak extra csinossá teszi azt, de jól jön abban az esetben, ha dél és 3 óra között kell a napon tartózkodni.


Forrás:

A farmer anyag sosem megy ki a divatból, idén azonban még nagyobb teret hódított meg magának. Megint menő a farmering, a farmer short, a kantáros farmer nadrág, a farmer ruha és a tetőtől talpig farmer összeállítás is. Jól tudja ezt Meghan is, aki nem fél hasonló anyagú darabokat kombinálni egymással.


Forrás:

Idén a kosztümök is tarolnak divatfronton, nem véletlen, hogy Meghan gardróbjában is lapul belőle néhány. Harry felesége ráadásul mindig odafigyel arra is, hogy monokróm szetteket hozzon létre belőlük, ami azt jelenti, hogy a cipőjét és a táskáját is a kosztüm színéhez illeszti. Ha nem szeretsz szoknyát viselni, ez az elegáns outfit még egy esküvőn is megállhatja a helyét – persze nem fehér színben.


Forrás:

Idén nyáron is közkedveltnek számítanak a buggyos ujjú ruhadarabok, mint amilyet Meghan is viselt korábban. Egy fehér top egy texturált fehér ceruzaszoknyával igazán elegáns hatást kelt anélkül, hogy úgy tűnne, túl sokat időt töltöttél a szetted összeállításával. Törd meg az egyszínűséget egy színes táskával vagy cipővel.


Forrás:

Bár tény, hogy a földszíneket sokkal egyszerűbb egymással kombinálni, egy színes szett biztosan izgalmasabbnak hat. Ha te is odavagy a színekért és bátran kombinálod őket, akkor Meghan szettjét imádni fogod. Gondoltad volna, hogy ilyen jól mutat együtt a kék, a zöld, a rózsaszín és a lila?


Forrás:

Igaz, hogy Meghan ezt a ruhát egy esküvőn viselte, de érdemes így is lekoppintani a stílusát. A kék-fehér mintás ruhák most nyáron virágkorukat élik, magas sarkú és fejdísz nélkül simán el tudjuk képzelni a tengerpartra, egy esti randira vagy egy barátnős, beszélgetős délutánra is.