Galéria

Híres emberek reggeli szokásai, amit mindenkinek érdemes lenne megfogadni

Forrás:

A Jóbarátok sztárja hajnali 4:30-kor kel, és azonnal elkezdi a reggeli rituálékat. Hideg vízzel megmossa az arcát, majd forró vizet iszik citrommal, ezt követően 20 percet meditál. A korán kelés lehetővé teszi számára, hogy előbb kezdje a napot, és legyen egy kis minőségi ideje magára, mielőtt munkába indulna.


Forrás:

A talkshow királynő minden reggelt 20 perces ülőmeditációval kezd, ezt nem hagyja ki az ünnepeken és a hétvégéken sem. Azt mondja, hogy csendben ülve reménnyel, elégedettséggel és mély örömmel töltődik el. Ha azonban rohan, csak 10-12 percig meditál, viszont akkor naponta kétszer.


Forrás:

A Glee énekes sztárja minden reggel a csésze kávé után gőzzuhanyt alkalmaz, ami nagyszerű méregtelenítő és felfrissítő hatással bír. Ezt követően a tus alatt bőrradírozással élénkíti tovább magát, ehhez házi készítésű kókuszolajat, barna cukrot vagy tengeri sót és olívaolajat használ.


Forrás:

A bájos színésznő nem szeret edzeni, de tudja, mennyire fontos ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen. Mivel egy fárasztó nap végén pláne nem venné rá magát, ezért reggel megy a fitneszbe, de nem egyedül. Barátai, edzőtársai a garancia arra, hogy nem hagyja ki a testmozgást. Ha hiszitek, hanem a színésznő él-hal a bokszért és a krawmagáért.


Forrás:

A Tökéletes hang sztárja reggel is a zenére esküszik. Brittany felkelés után turmixot iszik és közben felteszi a saját lejátszási listáját, tele hangulatjavító dalokkal, amelyeket a házában lévő hangszórókon dübörögtet és bizony 1 órát táncra is perdül. Szó szerint!


Forrás:

A Facebook atyja nem véletlenül milliárdos. A férfi kiiktatja idejéből a választási lehetőség okozta stresszt és időveszteséget. Saját bevallása szerint körülbelül 20 egyforma szürke pólója van a szekrényében. A választási lehetőség hiánya segít neki elkerülni a döntési fáradtságot, így minden figyelmét az üzletre tudja összpontosítani.