Galéria

Híres párok, akiknek emlékezetes volt az első randevújuk

Forrás:

Mindkettőjüknek megvoltak a korábbi celeb románcai, de amikor végre összetalálkoztak egy forgatáson, nem volt kérdés többé, kit vagy mit keresnek az életben. Az idő őket igazolta, házasságuk példaértékű és a legviccesebb, egyben legcukibb pár a filmesvilágban.


Forrás:

Az Oscar-díjas színész és a brazil modell 2006-ban ismerkedett meg egy Los Angeles-i klubban. McConaughey szerint szerelem volt első látásra, 2012 óta élnek boldog házasságban és 3 gyermek szülei.


Forrás:

Az első randevújuk véletlenül egy klubban volt, ahová Joe meghívta Sophie-t egy privát üzenettel az Instagramon. A színésznő szerint az az egyszerűség, amellyel bemutatkozott, természetes módon, barátként viselkedett az első perctől, ez volt ami miatt azonnal beleszeretett.


Forrás:

Az egykori Spice Girlt és a sztárfocistát egy foci meccs után mutatták be egymásnak. Posh elég hűvösen viselkedett, de Davidet semmi nem tántoríthatta el, így 2 hét múlva már randiztak.


Forrás:

Hiába a korábbi házasság és a három gyermek, a punk énekes extrémitásával teljesen levette a lábáról a színésznőt. Második randijukon már cápák között úszkáltak Bora Bora-n. Így kell élni!


Forrás:

Az énekesnő és a Kémkölykök színésze közötti románc egy karaoke és bowling esten kezdődött, ahova ráadásul másik partnerrel érkeztek. És ha ez nem lenne elég, a hely melletti sikátorban csókolóztak először. 2018-ban házasodtak össze, és 2021-ben született meg első gyermekük, Riley.


Forrás:

A mexikói színésznő és a francia üzletember kapcsolata furcsa módon kezdődött, ugyanis barátaik szerveztek nekik találkozót, ami egy vakrandi volt. Salmának fogalma sem volt arról, hogy ez nem egy baráti találkozó, míg a férfit beavatták a dologba. A bonyodalmak tisztázása után szárba szökkent a szerelem és 2009 óta házasok.