Galéria

Hányadikán születtél? Ezt fedi fel a személyiségedről

Forrás: Erős személyiség vagy, született vezető, aki mindig az irányító fél szerepében találja magát. Tele vagy kreatív ötletekkel, de nem erősséged a csapatmunka, inkább egyedül szeretsz ötletelni, dolgozni. Nem véletlen, hogy alkalmazottként, 9-től 5-ig tartó munkaidőben nem érzed jól magad! Mivel független típus vagy, már fiatalon a saját álmaidat próbáltad valóra váltani, és ez azóta sem változott.
Forrás:

Szükséged van a harmóniára és az egyensúlyra az életedben. Együttműködő, barátságos, empatikus lélek vagy, nagyon jó megérzéseid vannak, és remekül együtt tudsz érezni másokkal. A szerelem és a barátság a legfontosabb számodra, nem véletlen, hogy a hozzád közel álló személyekhez nagyon ragaszkodsz. Nehezen is engeded el azokat, akik nem jók hozzád! Az önbizalmadat viszont még építened kell egy kicsit.


Forrás:

Nagyon jó humorérzéked van, és jól értesz ahhoz, hogyan kommunikálj másokkal. Művészi, kreatív hajlamod már fiatalabb kortól jól látszott, és olyan karizmád van, hogy szó szerint vonzod magad köré az embereket. Nincs olyan buli, ahol ne találnád magad a középpontban; ezt persze egy kicsit sem bánod!


Forrás:

Határozott és céltudatos vagy, ha valamit a fejedbe veszel, az úgy is lesz. Emiatt magasak az elvárásaid önmagaddal és másokkal szemben is. Nem csoda, hiszen te keményen dolgozol, őszinte vagy, és ugyanezt várod el a környezetedtől is. Nem véletlen, hogy bárki meg mer bízni benned, legyen szó munkáról vagy egy titokról, mert az tuti, hogy te tartod a szavad.


Forrás:

Született kommunikátor vagy, aki bárkivel, bármikor megtalálja a közös nevezőt. Nem csoda, hiszen minden érdekel téged, mindenről tudni akarsz, így könnyű beszélgetőtémát találnod az emberekkel. Ugyanakkor tény, hogy emiatt nagyon könnyedén unatkozni kezdesz, hiszen neked kell az állandó pezsgés és kihívás.


Forrás: Nagyon gondoskodó egyén vagy, fontosnak tartod, hogy a családod és a barátaid jól érezzék magukat, és mindig segíteni akarsz nekik. Nem véletlen, hogy gyakran találnak meg téged mások tanácsért, és neked öntik ki a lelküket olyanok is, akikkel alig beszélgetsz egyébként. Számodra a párkapcsolat is fontos, sosem kezdesz bele valamibe úgy, hogy az rövid távú legyen, és szingliként kifejezetten rosszul érzed magad.
Forrás: Analitikus gondolkodásmód jellemez téged, és sosem ítélsz elsőre, mindig mindent és mindenkit jobban meg akarsz ismerni. Számodra az egyedüllét és a csend nagyon fontos, jobban feltöltődsz egy otthon töltött hétvégén, mint egy buliban. Lehet, hogy kicsit introvertált is vagy, de ezt egyáltalán nem bánod. A megérzéseid erősek, hallgass rájuk!
Forrás:

Mindig is inkább vezető egyéniség voltál, olyan, aki kitűnik a tömegből. A karrieredben nagyon tehetséges vagy, hamar lépdelsz felfelé a ranglétrán, mert az emberek rögtön kiszúrják, hogy ügyes vagy és megbízható. Neked saját vállalkozást kellene kezdened, amiben a saját tempód szerint haladhatsz, mert mások határidejét amúgy sem kezeled jól.


Forrás:

Rendkívül érzékeny alkat vagy, és nagyon nagylelkű. Mindig másokat sorolsz előre, sosem magadat, és mindenedet odaadod a barátaidnak, családodnak. Ez csodás dolog, de azért ne feledkezz el arról, te mit akarsz! Különleges látásmódod miatt mindig is másképp tekintettél a világra, ne hagyd, hogy az emberek megpróbáljanak elnyomni téged.


Forrás: Már fiatalabb korodban is nagyon független voltál, nem viselted jól, ha mások akarják megmondani, mit csinálsz. Ezért felnőttként is önmagad beteljesülésére fókuszálsz, igazi egyéniségként, nem követve a tömeget. Tegyük hozzá, hogy ehhez nagyfokú versenyszellem társul, szóval ha valaki, akkor te nagyon nem szeretsz veszíteni.
Forrás:

Érzelmes és érzékeny vagy, olyan ember, aki mindig foglalkozik mások érzéseivel, és igyekszel mindenkit jobbkedvűvé varázsolni. Ha valaki szomorú melletted, te is az leszel! Viszont mivel nagyon érzelmes vagy, nem egyszer megesett már, hogy megbántódtál apróságokon, mert mindent túlságosan is a szívedre veszel.


Forrás:

Szociális alkat vagy, kismillió baráttal, ami nem csoda, hiszen te mindig úton vagy valamerre! Született szórakoztató vagy, minden sztorit úgy el tudsz mesélni, hogy körülötted az emberek nem tudják abbahagyni a nevetést. Épp ezért keresnek állandóan, és valószínűleg napi szinten rengeteg üzenetet kapsz.


Forrás:

Te már fiatalon megtanultad, milyen értékes a kemény munka. Sosem lustálkodsz, mindig, minden feladatodat elvégzed, és azt vallod, előbb a munka jön, aztán a szórakozás. A problémákat könnyedén megoldod, és mindenre felkészült vagy, hogy semmi se érhessen váratlanul. Nagyon elhivatott vagy, ha kitűzöl egy célt, addig nem nyugszol, míg el nem érsz addig!


Forrás:

Született kommunikátor vagy, őrületes karizmával! Ha te kiállsz valahova beszélni, mindenki rád figyel, olyannyira tekintélyt parancsoló vagy. Ha valami vagy valaki mellett elkötelezed magad, te azt komolyan is gondolod, nem lépsz vissza csak úgy. A párod nyugodt lehet, ha mellette vagy, mert te azt vallod, ami tönkrement, azt meg kell javítani!


Forrás:

Mindig is szívesen ajánlottad fel a segítséged másoknak, akár olyanoknak is, akiket nem ismersz. Figyelmességed mellé hatalmas függetlenség társul, óriási a szabadság iránti vágyad, épp ezért még a párkapcsolatodban is igyekszel megtartani saját kis életedet. Ha olyan társat találsz, aki ezt megérti, nagyon boldogok lesztek együtt.


Forrás:

Mindig jól olvastál a sorok között, így hamar kiszúrod, ha valaki hazudik neked, vagy ártani próbál. Nem véletlen, hogy nehezen bízol meg az emberekben, hiszen sajnos sokat kellett már csalódnod! A megérzéseid erősek, sokszor bejön, amit tippelsz, úgyhogy megéri erre jobban fókuszálnod.


Forrás:

Nehezen engeded ki a kezedből az irányítást, még a párkapcsolatodban is. Szereted azt érezni, hogy te vagy az irányító fél, hogy tudod, mi következik, ezért a meglepetéseket, váratlan szitukat nem is viseled jól. Alapjáraton logikus gondolkodású vagy, hideg fejjel próbálod átvenni, mi minden történhet, így felkészült lehetsz szó szerint mindenre.


Forrás:

Jól megérted, mit akar a környezeted, képes vagy olvasni a sorok között. Nem véletlen, hogy sokszor tudod, mit akar mondani a másik, pedig még egy szót sem szólt! Szeretsz te lenni az irányító fél a társaságban, de ugyanakkor képes vagy alkalmazkodni is másokhoz. A siker érdekében türelmesebbnek kell még lenned, ez ugyanis nem az erősséged.


Forrás:

Valljuk be, te általában úgy érzed, pontosan tudod, mire van szükséged. Ezért ha valaki tanácsot akar neked adni, biztos, hogy nem fogadod meg, mert szereted meghozni a saját döntéseidet. Épp ezért aztán a hibáidat sem könnyen ismered be! Olyan a kisugárzásod, hogy az tekintélyt parancsol, ezért a környezeted tiszteletét hamar ki tudod vívni.


Forrás:

Te nagyon békés lélek vagy, aki kerüli a vitákat, és inkább bólogat, csak ne legyen veszekedés. Empatikus vagy, hamar megnyílnak előtted az emberek, így nem egyszer gondolkodtál már azon, milyen jó pszichológus lehetne belőled. Azonban döntéseket nagyon nehezen hozol, és rendkívül alacsony az önbizalmad.


Forrás:

Kicsit olyan, mintha te mindenhez értenél! Amibe belekezdesz, azt sikerül jól megcsinálnod, ráadásul minden érdekel, így sok dologban ki is próbálod magad. A kommunikációval sincs gondod, mindig jól tudtál beszélni másokkal, és emiatt még egy idegennel is könnyen eldumálgatsz. Csak arra figyelj, hogy kicsit kevesebbet pletykálj, mert ez nem erősséged.


Forrás:

Nagyon érzékeny vagy! Mivel magas az érzelmi intelligenciád, mindent ebből a szögből közelítesz meg, de logikus gondolkodásmódod segítségével képes vagy felülkerekedni ezen, és minden helyzetre objektíven tekinteni. A csapatmunkával nincs problémád, de tény, hogy csak akkor tudsz igazán remekelni, ha baráti társaság vesz körül.


Forrás:

Neked már most be van táblázva a soron következő öt hétvégéd, igaz? Folyton programokat szervezel, jössz-mész, és egy percre sem kapcsolsz ki. Olyan vagy, mint egy madár, elengedhetetlen számodra a szabadságod. Ha tehetnéd, csak utazgatnál, világot látnál, és elfelejtenéd a hétköznapi mókuskereket.


Forrás:

Nem mondod ki, de fontos számodra, hogy azt érezd, szükség van rád. Kell az, hogy a barátaid, családod folyton keressenek téged, kikérjék a tanácsaidat, és azt érezhesd, tudsz nekik segíteni. Elvégre te akkor vagy a legboldogabb, ha felajánlhatod nekik a segítséged! Csak arra figyelj, hogy közben ne feledkezz meg a saját életed építgetéséről.


Forrás:

Született tanító vagy, akit minden érdekel. Szereted bővíteni a tudásod, imádsz olvasgatni, és ezek az infók tényleg meg is maradnak az agyadban. Neked a lelki feltöltődéshez kell az, hogy egyedül lehess, kimehess a természetbe, és a gondolataiddal kettesben tölthess egy kis időt, mert így tudsz igazán tiszta fejjel gondolkodni.


Forrás:

Te azért vagy nagyon jó vezető, mert nem mások előtt mész, hanem mellettük, irányt mutatva. Sosem néznél le senkit azért, mert nem olyan tehetséges, mint te, szerinted ugyanis mindenkinek megvannak a saját erősségei. Céltudatos vagy, inspiráló, olyan, akinek nem mondják meg, mit csináljon, de cserébe te sem utasítgatsz másokat. Nem csoda, hogy a karrieredben kiemelkedő vagy!


Forrás:

Mindig is vonzottak a kreatív, művészi területe, igaz? Ezen felül pedig nagyon harcias alkat vagy, ha elnyomást tapasztalsz, nem bírsz csöndben maradni, úgy érzed, muszáj kiállnod másokért. Ez egy igazán csodálatos tulajdonság! Csak arra figyelj, hogy hirtelen felindulásból sose mondj olyat, amit később már megbánnál, mert ez sajnos megesett veled néhányszor.


Forrás:

Te az a típus vagy, aki nem fogad el nemleges választ. Ha valamit kitűztél magad elé, egy percig sem adod fel, és minden elutasítást egy leküzdeni való akadálynak tartasz. Ehhez hozzájön, hogy hatalmas versenyszellem lakozik benned, így meg sem ijeszt, ha állásinterjúra kell menned. Te akarsz a legjobb lenni!


Forrás:

Spirituális alkat vagy, mély érzelmű személy, aki gyakran elmerül a gondolataiban. Óriási a szíved, mindenkinek segíteni akarsz, és mindenedet megosztasz másokkal. Született gyógyító vagy, olyan, aki a szavaival képes elérni változást. Feltűnt már, hogy sokan keresnek téged tanácsért? Ne ijedj meg ettől, hallgass a megérzéseidre!


Forrás:

Neked színpadon lenne a helyed! Imádod, ha a reflektorfényben állhatsz, ha mindenki rád figyel, és nem mellesleg nagyon jó a beszélőkéd is. Kreatív vagy, ötletes, egészen máshogy látod a világot, ezért bármibe is kezdesz, mindenben sikerül kiemelkedned. Csak arra figyelj, hogy ne alkoss véleményt másokról ismeretlenül, mert ez gyakran megesik veled.


Forrás:

A kreativitás nagyon közel áll hozzád, mellette pedig nagyon szorgalmas is vagy. Nem csoda, hogy a főnököd kedvel téged, hiszen bármit rád bízhat, mindent képes vagy elintézni. Nincs bajod a csapatmunkával, de mindig is produktívabb voltál egyedül, hiszen így van lehetőséged igazán kreatívan gondolkodni, anélkül, hogy bárki megkritizálna. Ez utóbbit ugyanis nem viseled túl jól.