Galéria

Ők voltak a leggazdagabb gyereksztárok

Forrás: Macaulay Culkint a Reszkessetek betörők tette ismertté, de az első filmért csak 100 ezer dollárt kapott. Tekintve, hogy a film mekkora sikert aratott ez csekély összeg a főszereplőnek. A második film viszont, már 4,5 millió dollárt hozott neki a konyhára, a Richie Rich filmekkel pedig 8 milliót keresett! Bár Macaulay jópár évig távol tartotta magát Hollywoodtól, most újra láthatjuk őt a filmvásznon.
Forrás: Miley Cyrus vagyonát 160 millió dollárra becsülik és bár ennek nagyrészét énekesként kereste meg, már Disney sztárként szép vagyona volt. A Hannah Montanaért epizódónként 15 ezer dollárt kapott, amit albumok és egészestés filmek is kiegészítettek.
Forrás: Senki nem lepődhet meg azon, hogy a Harry Potter sztárjai rengeteg pénzt kerestek a filmekkel. Bár a gyerekszínészek pontos fizetését nem tudni, több millió dollár bevételük volt a Harry Potterből. Főszereplőként Daniel Radcliffe kapta a legtöbbet, az ő vagyonát 110 millió dollárra becsülik. Emma Watson több nagyjátékfilmben is szerepelt, amikért szintén szép fizetést kaphatott, neki 80 millió dollára van. Rupert Grint, akit Ron óta nem láthattunk nagy szerepekben megelégedett az 50 milliós vagyonával és most egyébként is újszülött kislányával van elfoglalva.
Forrás:

A Varázslók a Waverly helyből nagyon népszerű sorozat volt a Disney csatornán Selena Gomezzel a főszerepben. Gomez epizódonként 30 ezer dollárt keresett a műsorral, aminek több mint 100 része volt. Ezzel Selena már tinédzserként dollármilliomos lett, de ez szinte semmi ahhoz az összeghez képest, amit most énekesként megkeres.


Forrás: Shirley Temple gyerekszínészként a 30-as évek egyik legnépszerűbb előadója volt. Valóságos kultusz épült a bájos, szőke kislány köré, aki Hollywood legjobban kereső színésznője volt, mindössze 7 évesen. Shirley szerződést kötött a 20th Century Fox-szal és filmenként 50 ezer dollárt keresett, ami ma nagyjából 1 millió dollárt érne! A következő években Temple népszerűsége csökkent és 22 évesen végleg felhagyott a színészkedéssel, de a gyerekként szerzett vagyonát ma is 30 millió dollárra becsülik.
Forrás: A Stranger Things a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, ezért nem meglepő, hogy a színészek is jól keresnek a műsorral. Az Eleven-t alakító Millie Bobby Brown 350 ezer dollárt (kb 100 millió Ft) kap epizódonként, míg a többi gyereksztár 150 és 250 ezer között vihet haza.
Forrás: Az Olsen ikrek közös vagyonát 500 millió dollára becsülik, amivel ők minden idők leggazdagabb gyereksztárjai. Mary Kate és Ashley 80 ezer dollárt kapott a Full House epizódjaiért, később pedig számos filmben szerepeltek együtt, amivel ugyancsak sok pénzt kerestek. 2010-re abbahagyták a színészkedést és elindították saját divatmárkájukat, a The Row-t, aminek évi 50 milliós bevétele van.