Galéria

5 szexpóz, ha egy kis chilire vágysz a stresszes hétköznapokon

Forrás: A kanalazás, vagy másnéven kis kifli-nagykifli pontosan az a póz, amiben kellően kényelmesen, mégis bensőségesen tudtok egymáséi lenni. Tökéletes egy fáradt munkanap után, amikor mindketten tele vagytok stresszel és feszültséggel. Ebben a pózban nemcsak egymást érezhetitek, hanem a másik által adott biztonságot és gyengédséget is.



 


Forrás: A neve hallatán mindenki azt hiszi, hogy nagy hajlékonyságra van hozzá szükség, de nem így van. Pont, hogy a kényelemnek ad helyet, mégpedig úgy, hogy közben a partnerünk közelségét élvezhetjük vele. Mindketten legyetek ülő pozícióban és öleljétek át egymást. Az aktus közbeni energiák egyből fel fognak tölteni.
Forrás: Ha nagy jógás vagy, talán ismered a Happy Baby póz igazán megnyugtató érzését. Az eke nem pont ilyen, de pihentető, és különleges misszionáriusi hangulattal rendelkezik. Ez a póz lehetővé teszi, hogy hátradőlve élvezd a szex adta gyönyört. A rugalmasságodtól függően döntheted el, hogy mindkét vagy csak az egyik lábadat tedd a nyakába.
Forrás: Lapos kutyapóz lényege, hogy ne négykézláb, hanem szinte fekve legyünk. A lábainkat tárjuk szélesebbre, a mellkasunkkal pedig nyugodtan terüljünk szét az ágyon. Ebben a helyzetben könnyebben tudunk ellazulni és a párunkat is jóval közelebb érezhetjük magunkhoz.
Forrás: A misszionárius pózban történő technika alkalmazását elsősorban a női olvasóink kedvéért írtam bele, ugyanis itt nemcsak a pozíció a lényeg, hanem maga a mozgás is. A lényeg, hogy a misszionárius pózban való mozgás során emeljük meg a csípőnket, a medencénket pedig nyomjuk a párunk szemérem tájékához. Ennek segítségével pillanatok alatt érhetünk el a csúcsra, ami már önmagában is rendkívül jót tesz a stressznek.