Galéria

A 69-es szexpóz legtökéletesebb variációi, amiket semmiképp ne hagyj ki

Forrás:

Az Amerikai pite kiváló választás azok számára, akik kihívásra vágynak – de nem valami ijesztőre. Kezdjük azzal, hogy megkérjük a partnert, hogy térdeljen le, majd dőljön hátra, amennyire csak tud – amíg a keze kényelmesen el nem éri a padlót. Mögé kell állni, és ugyanabba az irányba nézni, mint ő. Ezután hajoljunk fölé, amennyire csak tudunk, amíg kezeink a padlóhoz nem érnek, és a szánk eléri a nemi szervüket.


Forrás:

Jöjjön mindjárt az egyik legnehezebb, ami a Halak csillagjegy után kapta a nevét. Az egyik fél üljön le az ágy szélére vagy egy székre, a lábai legyenek a talajon. A másik a lábait feladva a partner nyakába, kéztámaszba helyezkedjen el a talajon. Úgy kell közelíteni, hogy a genitáliák és a szájak megközelítsék egymást. Ezután az ülő fél felállhat és kezdődhet a móka. Kezdőknek nem ajánlott.


Forrás:

A Kétéltű sem a kezdők verziója. Ennél a 69 módnál az egyik a padlón ül, lábait előre nyújtva de terpeszben. A másik fejen áll, és egészen közel helyezkedik el az ülő félhez. A nemi szervét közvetlenül a párja szájához teszi, lábaival pedig a nyakát fonja körbe. A Kétéltű nagyon sok erőt, állóképességet, rugalmasságot igényel.


Forrás:

A Zombi póz valamivel egyszerűbb, mint a Kétéltű. Az egyik ismét a földön ül, előre nyújtott lábakkal. A másik nagyon közel áll hozzá, háttal, a lábfejei a másik lábán kívül helyezkednek el, a lábujjak azonos irányba mutatnak. Az álló ember előre hajol és nemi szervét a másik arcához rakja. Térdhajlítással, fejét lógatva közelítheti meg az ülő partner nemi tájékát.


Forrás:

A Ragyogás névre keresztelt változat a 69-es oldalra fordítva. Ennyire egyszerű, nem kell senkinek felül egyensúlyozni vagy attól tartani, hogy megnyomja a másikat. Könnyű és hatékony.


Forrás:

Az Aranykapu a 69-es zsonglőrök mesterfokozata. Itt az egyik hanyatt fekszik, a másik pedig az arca/válla két oldalára térdepel, arccal egymás felé néznek. A térdelő fél hátra homorít (mintha hídba menne le), karjait hátul letámasztja és fordított fejpozícióval érinti a fekvő partner nemi szervét. Igen, ez tényleg már a mesterkurzus.