Galéria

5 szexpóz, ha imádod a párod közelségét

Forrás:

A rák egy kellemes pozíció, amiben rá lehet hangolódni a másik légzésére, rezgéseire. Feküdjünk hasra, egyik lábunkat húzzuk fel kicsit, míg a másikat nyújtsuk ki. Mintha csak alvásra készülnénk. A partner finoman feküdjön ránk és vegye fel ugyanezt a pozíciót. A könyöktámasz segíthet a másiknak, hogy ne nyomja az alul lévőt.


Forrás:

Az oázisnál az egyik leül az ágyra, lábait kinyújtja maga elé. A másik szemből az ölébe ül, a combjait pedig a partner dereka köré fonja. A karokat a nyak körül össze lehet kulcsolni, a nyakat hátradöntve pedig a partner az arcát a mellkasára tudja tenni.


Forrás:

A misszionárius és a kanalazás hibridje a tango. A partner (vagy mi) hanyatt fekszik, lábait előre nyújtja. A másik az oldalára fekszik, arccal a párja felé. Nagyon közel kell húzódni egymáshoz, a lábak összefonódnak, az oldalán fekvő fél a karját becsúsztathatja a másik nyaka alá. Innen már nagyon könnyű elképzelni, kiváló csókolózáshoz és egymás manuális izgatásához is.


Forrás:

A kanalazás sokak által ismert póz, mely oldalon fekve működik mindkét fél esetén, egymásnak háttal. A behatolás hátulról történik. A kanalazás tökéletes a romantikus lelkületűek számára, mert közben nagyon közel lehetnek egymáshoz a partnerek.


Forrás:

Az oldalra fordított misszionárius póz az egyik legegyszerűbb ilyen póz. Mindkét fél számára kényelmes lehet, mivel egyenlően oszlik el a terelés. A lábak és karok összefonódhatnak, a behatolás mélyebb lehet és nagyszerűen lehet közben csókolózni is.