Galéria

Hírességek, akikről nem is gondoltad volna, hogy testvérek

Forrás: Spencerre talán sokan emlékeztek a A kölyök című filmből, ahol Bruce Willis oldalán remekelt, később pedig feltűnt a Télapu 2. és 3. részében is, illetve megannyi vígjátékban mutatta meg tehetségét. A ma már 21 éves srác pár éve visszavonult a filmezéstől és sajnos nincs információ arról, hogy egy szép napon visszatér-e majd a kamerák elé. Húga, Abigail a A család kicsi kincsével lopta be magát végleg mindenki szívébe, a Mindenképpen talánról nem is beszélve. A még mindig csak 27 éves színésznő pedig a mai napig aktívan forgat.
Forrás: A többek közt a Hatodik érzékkel és az A.I. - Mesterséges értelem című filmekkel ismertté vált Haley Joel Osment kishúga bizony nem más, mint Hannah Montana egykori legjobb barátnője, Lilly.
Forrás: A Kisasszonyok és a Fekete Özvegy színésznőjének bátyját Trystane Martellként láthattad a Trónok harcában. A most 31 éves Toby egyébként nagyon tehetséges zenész is.
Forrás: Az Örömapa című filmmel világhírűvé vált Kimberly még a Jim szerint a világból, illetve a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatokból is ismerős lehet, húgát pedig többek közt Victoria szerepében láthattad Ted oldalán az Így jártam anyátokkal című szitkomban.
Forrás: A most 50 éves Vera kétségtelenül a Démonok közt filmekkel és a Bates Motel sorozattal írta be magát a filmtörténetbe, vérszerinti húga a 29 éves Taissa pedig szintúgy otthonosan mozog a horrorok műfajában, hiszen többek közt Az apáca című filmben és az American Horror Storyban is megmutatta rettegős énjét. Mostanság pedig leginkább Az aranykor című sorozatban láthatjuk őt.
Forrás: Debbie Allen 79 epizódon át játszotta Dr. Catherine Avery-t a Grace Klinikában, míg nővére, Phylicia Rashad pedig mostanság az Empire, a Rólunk szól és a 13 okom volt mellett a Creed filmekben tűnt fel.
Forrás: A Feketék Fehéren, a Girlfriends és a Pont az a dal színésznőjéről kevesen tudják, hogy Diana Ross énekesnő lánya, így pedig Evan Ross nővére is. Evan pedig amellett, hogy Ashlee Simpson férje immáron 8 éve, egész jó színész is.
Forrás: Szüleik is színészek voltak, így szinte adta magát, hogy gyermekeik is követik őket a pályán. A most 67 éves Tim feltűnt a Maffiózókban, a Doktor Addisonban és a Vérmes négyesben is. Nővére, Tyne pedig olyan sok filmben és sorozatban játszott az elmúlt évtizedekben, hogy kár is lenne belekezdeni abba, hogy mikben is láthattad őt.
Forrás: A Percy Jackson filmek, a Baywatch és a Fehér Lótusz sorozat sztárjának bizony van egy öccse, aki szintúgy a filmek világában képzeli el a jövőjét. Matthew-t többek közt a Árnyvadászok - A végzet ereklyéi című sorozatban és a Why Women Kill című szériában láthattad.
Forrás: Hallie még gyerekszínészként a Pepsi reklámokkal vált ismertté az Egyesült Állmaokban, ezen kívül pedig A kismadár és a Paulie című filmekben is remekelt. Bátyját pedig azt gondoljuk, hogy senkinek sem kell megmutatni.
Hallie egyébként több mint 10 éve felhagyott a színészettel, így ha érdekel, hogy hogy néz ki most, akkor kattints ide.
Forrás: A világhírű színésznő húga leginkább sorozatokban és tévéfilmekben tűnt fel, így többek közt a Cybill, vagy a Big Sky című szériából lehet ismerős.