Galéria

Sztárapukák,otthon maradtak a gyerekeik mellett

Forrás:

Amikor még Ben Affleck és Jennifer Garner számított az egyik legütősebb párosnak Hollywoodban; közös gyermekeiket is együtt nevelték: ha épp Jennifert szólította el egy forgatás; Ben maradt otthon a kicsikkel.


Forrás:

Első házassága idején olyan sokat turnézott a Beatles-szel, hogy szinte semmi ideje nem maradt a gyermekeire. Második felesége, Yoko Ono mellett már nem akart ugyanebbe a hibába esni, így egy időre félretette a karriert, hogy otthon maradhasson a családdal.


Forrás:

A világklasszis focista legalább olyan híres apuka; mint ahogyan rúgja a labdát. 2013-as visszavonulását követően Beckham maradt otthon, hogy felesége, Victoria a divattervezői karrierjével foglalkozhasson.


Forrás:

A Maroon5 frontemberét sem viselte meg, amikor úgy döntött, kicsit hátrább lép a zenéléstől, hogy többet lehessen a kis családjával. Sőt; egy 2019-es nyilatkozatában ezt nevezte élete egyik legfantasztikusabb időszakának.


Forrás:

A Deadpool színésze és Blake Lively szülői munkamegosztása hasonló elveken működik, mint annak idején Ben Affleck és szintén színésznő felesége, Jennifer Garner között. Amikor az egyikük filmezik, a másik vigyáz otthon a gyerekekre; és fordítva.