Galéria

Sztárpárok, akik megismerkedés után szinte egyből össze is házasodtak

Forrás: Hollywood egyik legszebb párja, akikről kevesen mondanák meg, hogy mindössze 11 hónapnyi randizás után döntöttek az örökkön örökké mellett. 2010 elején találkoztak, és december 25-én már össze is házasodtak. Azóta 12 év telt, de szerelmük mit sem fakult. De, ha ezt lehet fokozni, három gyerek büszke szülei.
Forrás: A pár körülbelül 10 hónappal a házasságkötésük előtt találkozott egymással, és egy közös barátjuk, pontosabban Benji öccsének felesége, Nicole Ritchie mutatta be őket egymásnak. 2014 májusában kezdtek randevúzni, és decemberben eljegyezték egymást, majd 2015. január 5-én össze is házasodtak Madden Beverly Hills-i otthonában. Az idő őket igazolta, hiszen azóta is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatuk van. Sőt, 2019-ben egy közös lányuk is született.
Forrás: A pár a vörös szőnyegen találkozott A lány és a farkas premierjén 2011 márciusában. Ugyanabban az évben,  októberben pedig már férj és feleség voltak. Az esküvőre egy kaliforniai tanyán került sor, körülbelül 100 ember előtt. A lagzi másnapján McDonald azt állította a Twitteren, hogy az volt élete legcsodálatosabb napja. Sajnos 2015-ben elváltak, de Nikki hamar szerelemre talált Ian Somerhalder mellett, akivel közös gyermeküket nevelik.
Forrás: Katy Perry és Russell Brand 2009 szeptemberében találkozott, és ez év decemberében Brand már meg is kérte az énekesnő kezét. Pár hónap múlva pedig az esküvőre is sor került. Amilyen nagy volt a szerelem, olyan csúnyán lett vége. Állítólag Brand egy tévéműsorban mondta el, hogy elválik, és Katy hosszú ideig heverte ki a válást.
Forrás: 2013 szeptemberében Kaley Cuoco színésznő bejelentette eljegyzését Ryan Sweeting teniszezővel, aki alig 3 hónapnyi járás után kérte meg a kezét. Újabb 3 hónap után került sor az esküvőre. Ám a boldogság nem tartott sokáig. 2015-ben Cuoco beadta a válási papírokat, így 21 hónappal az esküvő után búcsút vettek egymástól. A színésznő azóta ismét megházasodott, majd újra elvált, de most ismét megtalálta őt a szerelem. Esküvőt egy darabig nem tervez.
Forrás: Bár a Vakrepülés című film 1999-es forgatása során már találkoztak, szerelemmé csak 2000 elején alakult át a kapcsolatuk. Billy Bob Thornton Laura Dern színésznővel jár jegyben, de ez egy percig sem érdekelte őket. Alig 2 hónapja voltak együtt, amikor Jolie és Thornton (aki úgy hagyta el menyasszonyát, hogy ő a tévéből tudta meg) ugyanazon év májusában hivatalosan is összeházasodtak. Akkoriban a média egyik legtöbbet tárgyalt kapcsolata volt az övék. Házasságuk 2 évet élt meg.