Galéria

5 tipp, hogy tökéletes legyen az anális szex

Forrás: Az orális szex nemcsak a hüvelyre, a csiklóra vagy éppen a férfiak péniszére alkalmas, hanem a fenékre is. Ha nehezen lazulunk el, kérjük meg a párunkat, hogy kényeztessen minket a nyelvével. Ezzel is ráhangolva minket egy újabb szint meglépésére.
Forrás: A tökéletes anális szex alapja a tiszta és ápolt popsi. Hiába minden, ha nem tiszteljük meg a párunkat azzal, hogy higiénikusak vagyunk. Jobb elkerülni a "baleseteket", ezért csináljunk egy óvatos beöntést. Ezt követően pedig alaposan mossuk meg és töröljük át nedves törlővel is.
Forrás: Nagyon fontos a póz! Mindenkinek más és más a jó. Míg valaki kutyapózban élvezi a legjobban, addig másnak érdekes módon lovagló pózban sikerül átadnia magát az anális élvezeteknek. Ha még kezdő vagy, érdemes mindegyiket kipróbálni.
Forrás: Ha félsz a párod nagyobb méreteitől, akkor érdemes picit bejáratni, méghozzá egy vibrátorral vagy a hüvelykujjaddal. Először csak finom, körkörös mozdulatokkal kezdjétek el tágítani, majd lassan mehet mélyebbre is. Így érezni fogod, hol vannak a határaid, valamint hogyan és milyen intenzitással élvezed.
Forrás: Használj síkosítót, hiszen a végbélnyílás sokkal szűkebb, mint a hüvely, és nedvesedésre sem képes, mint a hüvely – függetlenül attól, hogy mennyire vagy ráhangolódva az aktusra. Sokkal könnyebb és ellazultabb lesz tőle a behatolás. Sőt, egy idő után már te fogod kérni.